Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelent valamit az, ha a nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent valamit az, ha a nő úgy sétál előttem, hogy mindkét keze a farzsebében van?

Figyelt kérdés
Egy munkatársam szokott így jönni-menni előttem, és nekem kicsit abszurd látvány, mert soha nem tartom a kezem a farzsebemben. Van ennek a testbeszédnek valami jelentősége?

nov. 1. 00:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Így kényelmes neki. Nem neked szól.
nov. 1. 00:27
 2/12 anonim ***** válasza:
56%
Azt jelenti, kanos vagy.
nov. 1. 00:31
 3/12 anonim ***** válasza:
5%

Előttem 1x úgy ment a szomszéd nő, hogy egy kezével a nuniját takarta el....

Ha nem teszi oda a kezét, simán csak megnézem egy pillanatra, és kész.

Érdekes reakció....

nov. 1. 02:11
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Szeret a markaba fingani
nov. 1. 05:04
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

Lepontozhattok, meg akarja baszni, és ezt kivetíti rá. Az összes ilyen jelnek ez a háttere.

Mert ha valami amorf hájas seggű lenne, nem lenne itt a kérdés. De arra vágyik, hogy dugásra hívja így a jó seggű.

nov. 1. 06:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Leesik a nadrágja esetleg?
nov. 1. 06:19
 7/12 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom, szerintem nagyon furan nez ki es erzesre sem kenyelmes, sosem csinalom. Plusz nem is nez ki valami noiesen.

De szerintem ennek nincs koze hozzad.

nov. 1. 07:58
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
próbálja domboritani az emlőit neked.
nov. 1. 08:09
 9/12 anonim ***** válasza:
77%

Csak előtted megy így? Mindig? Mert ebben az esetben 'esetleg' jelent valamit.

Ellenkező esetben azt jelenti, hogy túl sokat ült és fáj a dereka.

nov. 1. 08:15
 10/12 anonim ***** válasza:
69%
Én akkor szoktam, ha lefagy a fenekem és melengetem, bár már a legtöbb nadrágomnak nincs farzsebe. Első zsebbe meg akkor szoktam bedugni a kezem, ha meg akarom vakarni magam, mert nő a szőr/vagy bevág a bugyi:)
nov. 1. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!