Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baricz Gergő farzsebébe tennéd a kezed?

Figyelt kérdés

Ez a gyerek tiszta homi. Első adásban még a fiúpartnerével: http://www.youtube.com/watch?v=OkA6C7Ex-Es

majd, ha bárkiben is maradt volna kétség, a most szombati produkciója bármelyik melegbárban lemehetett volna: [link]

2011. dec. 4. 03:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Nyugodj meg öcsi, ettől nem lesz vastagabb a farkad!
2011. dec. 4. 04:11
 2/12 anonim ***** válasza:
60%
Jelentkezzél xfaktorba, oszt te is olyan májer lehetsz, mit a gyerek és a lányok nem a farzsebedbe, hanem az alsógatyádba fogják dugdosni a kezüket. Attól, hogy otthon sírsz a párnádon, nem leszel híresebb=nem kelles a csajoknak se.
2011. dec. 4. 08:22
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Látom, nem vagyok egyedül ezzel a véleményemmel. Hitelesebb lett volna tőle, ha nem azt énekli h "hajolj bele a hajamba", hanem azt h "hatolj bele a faromba" :)
2011. dec. 4. 08:30
 4/12 Makk Dorina ***** válasza:
48%
Azért állítsátok le magatokat mert ezzel nem lesztek se híresebbek se nagyobbak se helyesebbek és baricz gergő igen is jó énekes.... Nem kén leszólni
2011. dec. 4. 08:33
 5/12 anonim ***** válasza:
50%
Tud énekelni, ez tény. Freddie Mercury is jól énekelt, pedig ő is b_zi volt :P
2011. dec. 4. 09:31
 6/12 anonim válasza:
31%

Ne hasonlítsd Freddiehez... :D Ez a Gergő gyerek nemi identitásától teljesen függetlenül borzasztó énekes, a tegnapi Dream On módszeres meggyilkolása volt a mélypont, és ha ilyen torokmarcangoló technikával folytatja, éveken belül elmegy a hangja... :D

Egyébiránt a kérdésre is válaszolva, nem jön be, úgyhogy a farzsebe is hidegen hagy. :D

2011. dec. 4. 20:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem Orbánék több törvényt fognak hozni.
2011. dec. 6. 10:12
 8/12 anonim ***** válasza:
igen és sztem nem homi 20
2011. dec. 16. 00:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
olyan kis aranyos naaaa :) mind1 h meleg e vagy sem, de sztem nem az.
2011. dec. 16. 00:47
 10/12 anonim ***** válasza:

Baricz Gergő farzsebébe tennéd a kezed?

ha egy köteg húszezres lenne benne, és nem nézne oda, simán

2011. dec. 16. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!