Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhiszitek amikor egy nő azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhiszitek amikor egy nő azt mondja nem érdekli a pasi fogalkozása?

Figyelt kérdés

Én nőként írom, hogy igenis fontos. Nem a pénz miatt, hanem mert egy fizikai munkással sosem tudtam úgy elbeszélgetni, mint egy diplomással.

Ég és föld a kettő.

Nyilván akad kivétel, de az minimális. Társkeresőn alap, hogy beállítom a min. BSC szintet.

nov. 18. 11:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
50%

"Én nőként írom, hogy igenis fontos. Nem a pénz miatt, hanem mert egy fizikai munkással sosem tudtam úgy elbeszélgetni, mint egy diplomással."

Tehát akkor nem is a saját aktuális benyomásod alapján döntesz, hanem egy sablon alapján, hogy diplomás vagy sem? Az ezzel a baj, hogy lehetnek kivételek, akiket aztán a saját előítéleted miatt szalasztasz el. Pl diplomások között is van primitív, szűk látókörű barom, nem akarok példát írni mert akkor tuti lesz aki megsértődik, de van pár szak amihez elég kevés pontszám is megfelelő, és meg is látszik a minőségen. És ennek az ellenpárja, hogy simán vannak művelt, olvasott, nyílt gondolkodású, de mégis fizikai munkát végző emberek. És persze ott van az átmenet, mondjuk valaki diplomás, de mégis fizikai munkát végez, mert mondjuk tönkretette a kormány a jelenlegi ágazatát, vagy csak megunta, nem érzi a sajátjának, átmenetileg vagy véglegesen váltott. Mi van ha egy diplomás menet közben jön rá, hogy ő amúgy tökéletes handmade bútorokat készít, és sokkal jobban élvezi, és a jövőben inkább annak szeretne élni? És még csomó kivételt, példát tudnék sorolni.

Ezért sem szerencsés az általánosítás, pl munka alapon sem. Az hogy értelmileg és emberileg ki milyen szinten van, csomó más dologban is felmérhető lenne. Ha valóban ez számít, hogy milyen ember a másik.

nov. 18. 11:59
 12/24 anonim ***** válasza:
42%

Én meg diplomás gépjármű-technikusként írom, óvakodj a diplomás paliktól, mert erősen konteó-hívők.

Míg egy mezei, érettségis, 8 általánosos fószer kb azt csinál, amit gondol, érez, lát. Kicsit olyan hirtelen-emberek.

Látod, én is okoskodok. :)

Azonkívül hihetetlenül sok a rosszindulatú, tanult, értelmes ember.

nov. 18. 12:05
 13/24 anonim ***** válasza:
70%

Én nagyon sokszor leírtam már és így is gondolom. Engem az ember érdekel, nem az, hogy van-e diplomája vagy nincs. Az exem épitőiparban dolgozott és mégis mindenről lehetett vele beszélgetni nagyon kedves értelmes pasi volt. Más ok miatt lett vége nem a diploma hiánya miatt.

Diplomás pasim is volt aki olyan bunkó más emberrel akinek nincs legalább érettségije, hogy az hihetetlen. Nem is voltam vele sokáig.

A férjemnek érettségije sincs és nem azért mert hülye lenne, egyszerűen így hozta az élet. Mindenről lehet vele beszélgetni nagyon rendes, figyelmes szeretnivaló ember.

Nekem van diplomám és akkor mi van? Semmi. A diplomától nem lettem jobb ember vagy felsőbbrendű. Ez a felfogás szerintem borzalmas aki azt hiszi, hogy a diplomától lesz majd valaki jobb ember hát nem. Valaki vagy jó ember vagy nem. Nem a diplomán múlik.

nov. 18. 12:27
 14/24 anonim ***** válasza:
48%

Én nőként nem hiszem el teljesen. És nem, nem emiatt, hogy "jaj, diplomás vagyok és tuuuutttttiii száááz szááázalékig biztos, hogy nem lehet az én becses személyemmel egy szinten egy munkás, cöhhhh"... hanem azért, mert mindenkinek van egy értékrendje, amivel vannak olyan munkák, amik nem egyeztethetők össze. Pl. egy vegánt fogja zavarni, ha a kiszemelt illető hentes. Vagy a vallásost is, ha a kiszemelt illető prosti.

Nekem is vannak kizáró ok szakmák, amik egyszerűen annyira ellentmondanak az általam vallott elvekkel, hogy nem jönnék össze az illetővel. Aki azt mondja, tök mindegy, az vagy annyira éretlen és naiv és buta, hogy ezt nem látja át előre, vagy hazudik.

nov. 18. 12:58
 15/24 anonim ***** válasza:
53%

Alapvetően nem fontos nekem. Bárkivel tudok beszélgetni és ez nem függ össze a végzettséggel.

Volt diplomás párom akivel sehogy nem tudtam szót érteni meg volt olyan is, akinek nem volt diplomája mégis jókat tudtunk beszélgetni.

Hogy hogyan rezegtek egymásra nem a vegzettsegen múlik.

nov. 18. 13:04
 16/24 anonim ***** válasza:
90%

Én örülök a szűrődnek, mert így elkerüljük egymást. Van a baráti körömben csillagász, újságíró, képzőművész is, és velük el tudok beszélgetni, tiszteljük, kedveljük egymást.

Pedig nekem érettségim, és szakmám van csak.

nov. 18. 13:29
 17/24 anonim ***** válasza:
13:29 Akkor biztosan nagyon jól nézel ki férfiként. Ez esetben, amit írtál, nem meglepő! ;) 37F
nov. 18. 13:41
 18/24 anonim ***** válasza:

Harmincas nő vagyok, és engem tényleg nem érdekel a pasi foglalkozása, mert az én tapasztalatom a következő:

Volt egy kétdiplomás férjem, aki művelt, okos, érzelmileg is intelligens férfi volt (klasszik, amilyet a kérdező is elvár).

Ellenben ismerek olyan diplomás embert, aki buta, mint a tök, nem is értem, hogyan vergődte át magát egy egyetemen. Mellette még bunkó is, illemet nem ismeri.

Ismerek olyan 8 általánost végzett embert, aki valamiért középiskolás korában nem tette le az érettségit, ellenben hihetetlenül művelt, okos, értelmes, olyan témákról tud beszélni, hogy csak nézek, hogy ennek hogy fér meg ennyi tudás a fejében. Ennek ellenére mégis betanított fizikai melós, mert szereti a munkáját, de szabadidejében tanul, művelődik, fejleszti magát.

A volt férjem diplomás volt, én pedig 4 szakmával rendelkeztem. Mégis mindenről tudtunk beszélgetni.

Jelenleg nekem van diplomám (állam- és jogtudomány), a mostani párom, vagyis már vőlegényem pedig diploma nélküli, érettségije + 1 szakmája van, de nem abban dolgozik.

És nagyon jól megértjük egymást!

Sőt, sokszor ő tud olyat mondani, ami még nekem is új, pedig tapasztaltam pár dolgot az életben.

Szerintem nem szabadna az embereket az iskolai végzettségük, vagy foglalkozásuk alapján előnyben részesíteni, vagy kirekeszteni párválasztás során.

Emberként kellene velük ismerkedni, nem mint egy darab papírral.

nov. 18. 15:59
 19/24 anonim ***** válasza:

1, "Nem a pénz miatt...": Ezt valahogy nem hiszem, mert minden nőnél ez rettenetesen fontos;

2, "hanem mert egy fizikai munkással sosem tudtam úgy elbeszélgetni, mint egy diplomással": Ez viszont érthető.

nov. 18. 18:33
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Hogy állapítod meg van e diplomája? Mert lehet hazudni is ám😉
nov. 18. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!