Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elhiszitek amikor egy nő azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhiszitek amikor egy nő azt mondja nem érdekli a pasi fogalkozása?

Figyelt kérdés

Én nőként írom, hogy igenis fontos. Nem a pénz miatt, hanem mert egy fizikai munkással sosem tudtam úgy elbeszélgetni, mint egy diplomással.

Ég és föld a kettő.

Nyilván akad kivétel, de az minimális. Társkeresőn alap, hogy beállítom a min. BSC szintet.

ma 11:10
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%
Engem is érdekel a pasi foglalkozása.
ma 11:12
 2/16 anonim ***** válasza:
46%
Engem nem erdekel a foglalkozas, a pénz viszont igen! Nagyon is! Mert abbol élünk. Nem kell eltartania, de én sem fogok senkit eltattani. Akivel most randizok, teljesen ertelmes, pedig érettsegije is csak most lesz, felnőtt fejjel. Villanyszerelő. Vállalkozo. (Nekem 2 diplomám is van, es több nyelvismeretem, de az intelligencia, nem diploma függvenye, saját magadnak szükited le a lehetőségeidet
ma 11:16
 3/16 anonim ***** válasza:
69%
"amikor egy nő azt mondja nem érdekli a pasi fogalkozása" - Vagy hazudik, vagy egyáltalán nem érdekli a pasi.
ma 11:18
 4/16 anonim ***** válasza:
64%
Nem érdekelt. Amikor megismertem a ferjemet, alkalmi asztalos munkái voltak, az a szakmája. Aztán munkanélküli lett. Végül családi építőipari vállalkozást indítottak és ott dolgozik fizikai munkásként, nem budos neki ez a fajta munka sem. Itthon is mindent meg tud csinálni. Ugyanúgy el lehet vele beszélgetni, mint egy 3 diplomás emberrel, sőt... De egyébként a fizikai munkásokat sem kéne egybe kategorizalni, azért mert te nem tudsz elbeszelgetni velük.
ma 11:22
 5/16 A kérdező kommentje:
Nekem ez a tapasztalatom.🤷‍♀️
ma 11:24
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Csak szokott fontos lenni ha komoly kapcsolatról van szó. Ez mindkét nemre igaz.
ma 11:38
 7/16 anonim ***** válasza:
66%
Húha, akkor biztosan a nagyon alja közmunkásokkal kezdtél. A férjem nem diplomás, ellenben van vagy 5 szakmája. Két kezi munkás és a szakmái alappillére a fizika, kémia. Olyan dolgokat mond néha, amiket nem tanítanak az iskolában. De mondjuk én sem vagyok diplomás amúgy. Viszont merem állítani, hogy a férjemmel lehet magasabb röptű beszélgetéseket is folytatni és meg nem mondod róla, hogy nem diplomás ember. A húgom férje diplomás. Hagyjuk. Olyan egy pronyó azaz ember... Ráadásul bántalmazta az édesapámat fizikálisan, akinek emiatt csípőprotézise lett. Olyan szinten összeverte pont egy évvel ezelőtt ilyenkor. Pfff... A férjemnek ugyan nincsen BSC végzettsége, de tudom, hogy ilyet soha sem csinálna. Az emberek tudnak undorítóak és hányadékok lenni. És ez nem végzettség kérdése. De ha neked ez kell...
ma 11:42
 8/16 anonim ***** válasza:
Mi a végzettséged kedves kérdező?
ma 11:42
 9/16 A kérdező kommentje:
Pénzügy-számvitel
ma 11:44
 10/16 anonim ***** válasza:
55%

Diplomás nőként mondom, hogy nem hiszem el.

Végzettségből pedig a minimum érettségi nekem elég, ha el lehet vele mindenről beszélgetni és szeretne ő is színházba járni és mellette biciklizni is.

ma 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!