Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom miért nem akarja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom miért nem akarja, hogy elmenjek hozzájuk és, hogy találkozzak a szüleivel úgy, hogy bő egy éve már együtt vagyunk?

Figyelt kérdés

Körülbelül 110km, vagyis olyan 2 órányi távolság van közöttünk mégis heti 3-4x tudunk találkozni általában. Ő amikor feljön hozzám és megemlítettem neki, hogy jöjjön be hozzánk szinte mindig bejön, sőt már aludt is nálunk. Viszont amikor én megyek le hozzá és néha mondom neki, hogy nem e megyünk be hozzájuk. Akkor mindig azt mondja, hogy még nem állnak készen arra a szülei, hogy tudják, hogy barátnőjük van. Amikor megkérdezem miért nem, akkor azt mondja, hogy ezt nem érthetem egyenlőre nem akar nekem belső családi ügyekről beszélni. De olyan már volt, hogy szüleivel össze vesztek és azt nekem is elmondta, de nem nagyon részletezte.

Talán azért mert nem csak legfeljebb egy átlagos kinézetű lány vagyok ezért nem akar felvállalni és nem is jelentek annyit a barátomnak amennyit ő állít? Legalábbis magamat átlagosnak tartom főleg, hogy közel nem olyan sok pasi néz meg, ad vissza jelzést vagy próbálkozott mint egyes barátnőimnél. De a legtöbb vonásom nem is olyan szép mint nekik pl elég sovány vagyok de fiatalabbnak nézek ki a koromnál persze a barátom szokta dicsérni a külsőm. Vagy azért mert félig roma származású vagyok ami bár nem látszik de anyumat megtalálnák facebookon úgyis persze csak apum után ha tudnák a nevem, a szülei pedig rasszisták talán bár csak félig vagyok az szóval nem tudom mire lennének, anyum és a testvérei is rendesek, sosem ártottak senkinek, ahogy én se. Azért bőven nem szegény a mi családunk sem, de nincsennek is olyan jó dolgaim mint a barátomnak, a házunk meg átlagos, csak egy saját panel lakásunk van. Én tanult vagyok és most kezdtem el a másod diplomámat, rá motiváltam magam az elmúlt két évbe, hogy minél tanultabb legyek. És még egy diplomát letegyek. Vagy más gond van a szüleivel talán a gyerekükkel sincsennek jóba, esetleg rossz emberek? Láttam kívülről is a házukat de bent még nem voltam elég nagy, szép házuk van és több dolog arra utal, hogy van pénzük és talán a szülei akkor lennének büszkék. Ha egy szép top modell vagy pénzesebb barátnője lenne? Pedig a kapcsolatba egyenlően teszünk bele anyagilag is. Nem kértem még soha, hogy vegyen bármit nekem ő mindig spontán, szeretetből ad ahogy én is. És sosem csalnám meg senkivel!

Vagy egészen más áll a hátérben?

Nem tudom mi lehet az ok.

De a szülei nem is tudják elvileg, hogy a barátnője vagyok. És a barátom titokban próbál utazgatni hozzám, de azt mondta az már feltűnt nekik, hogy mostanában ilyen gyakran eljárkál, mert amúgy ritkán megy el otthonról, főleg társaságba. A barátom 28 éves és azt mondta, hogy azt nem nagyon hagyja azért már, hogy parancsolgassanak neki, csak megadja nekik a tiszteletet mivel még ők adnak neki még fedelet. Akkor mi az akadálya, hogy elmehessek hozzájuk?

26/L

tegnapelőtt 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
29%

“most kezdtem el a másod diplomámat”

Nem magyarból, ugye? Mert hemzsegnek a helyesírási hibáid a szövegedben.

Amúgy nem vállal fel, ez egyértelmű. 1 év elég rövid idő, hogy mélyebben, minden élethelyzetben megismerjétek egymást.

Addig meg minek vezetne be a családba?

Hihető, hogy a konfliktusos családját távol tartja tőled.

De ki tudja, mi a forrás,, valójában kicsoda a te barátod?

tegnapelőtt 14:15
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
Lehet szégyelli a hátterét, vagy téged.
tegnapelőtt 15:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Megmondta, hogy a családja miatt, azt se tudják, hogy létezel neki. Akkor hogyan vállaljon fel? Nem lehetnek nagyon vallásosak a szülei, vagy véletlenül nincs barátnője és te vagy a szerető?
tegnapelőtt 16:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Egy éve együtt vagytok és semmit nem tudsz a családjáról. Szerintem valamit titkol róluk. Vagy nagyon vallásosak vagy akármiért is. Lehet minden kapcsolatát eddig csak furták és nem támogatták. Az is lehet hogy a félig roma származásod a gond. Én azt hiszem olyan fél év után ismertem meg párom anyját. Nem akart korábban haza vinni mert hát na....ismerem most már az anyját és az élettársát így megértettem miért.
tegnapelőtt 17:25
 5/5 anonim ***** válasza:
60%
Nem nézné jószemmel a felesége.
tegnap 05:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!