Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elmult időben rengeteg olyan kérdést olvastam aminek a lényege, hogy x ideje együtt vagyunk de még nem találkoztunk. ezek apalján arra tippelek, hogy gyakorlatilag bárkivel járhatok, nem is kell hogy ismerjem/találkozzak vele. Jól gondolom?
Figyelt kérdés
csak mert Selena Gomez marhára tetszik,é soha nem taliztam vele,nem is fogok tehát mi járunk.és jó lenne ha igazolnátok az elméletem.2017. jan. 9. 18:05
1/7 anonim válasza:
Gratulálok! Én Emma Watsonnal vagyok együtt, és Kendall Jenner a szeretőm. Dublarandi? Csak mondd melyiküket vigyem!
2/7 anonim válasza:
Nincsenek azok az emberek együtt, csak tetszik egymásnak a beszédstílusa, együtt azok vannak akik a való életben is együtt vannak. És aki azt mondják hogy együtt vannak, de még nem találkoztak azok marhák, már elnézést kérek... Azt se tudják ki, hogynéz ki , milyen a hangja, milyen ember de szerelmesek belé ? Én itt a neten elhitetem bármikor egy ilyen naív csajjal hogy kigyúrt diák vagyok , Angliában vagyok épp cserediák és azért vagyok Angliában mert a nagyim itt laki és a szüleim elmentek egy milliárdos szerződést írni az "Olajsvejkel" és pedig ez nem így van ...
3/7 anonim válasza:
Mi? Dehogyis. :D Hány éves vagy? :D
Szerintem egy átlagos embernél sem így működik a dolog... Fél éve ismertem meg neten egy fiút, kedveljük egymást, de még nem volt időnk találkozni. Mégsem járunk! Mert ez így ismeretlenül baromság lenne... Onnantól leszünk egy pár, hogy megkérdezi, leszek-e a barátnője. Addig csak netszerelem az egész. Az is lehet, hogy kiderül, a valóságban nem is illünk össze...
17L
4/7 anonim válasza:
Hát ez jó😂😂Én meg akkor Harry Styles-al járok.
5/7 $pumika$ válasza:
Stip stop Dicaprio 20 évvel ezelőtti kiadása, meg mivel nekem nagyon bejött az élet ezért Thomas Sangsterrel is kavarok
6/7 anonim válasza:
#5 Ahj...pedig Dicaprio nekem is bejön.
7/7 anonim válasza:
Ne már. :( Azt hittem, Thomas Sangster az enyém. Szóval becsapott? Na sebaj, akkor legyen inkább Eddie Redmayne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!