Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan félénk pasi,aki ha egy nő közeledik, akkor is lelép, ha tetszik neki?
Van.
Én ilyen voltam.
Inkább menekül a megfelelés elől, illetve önbizalma kb sehol az illetőnek.
Egyszerűen nem hiszi el, hogy Te akarod őt.
Bár nálam az is volt, hogy inkább foglalkoztam minden mással, mint a barátnőkkel. (haverok, hobbi, iskola, stb)
Nalam ketszer volt olyan hogy totalisan bejottem a csajnak, de agyban rovidzarlatot kaptam: konkretan nem esett le a tok nyilvanvalo dolgokbol. :D utolag mar csak rohogok rajta, de ket biztos kapcsolatot hagytam ki.
kesobb felhivtam az egyik csajt, es elmondtam neki hogy nagyon bejott, es nem akartam alazni, csak az fejben valamiert nem esett le hogy akar. :D (Pedig pizsamaban maszirozott a lakasan, ahova ketszer is felhivott tancolni. :D jovan, 20 eves voltam. :D )
Szoval nem feltetlen felenk, csak lehet szemellenzos. Ha nagyon kell, akkor direktbe mondd ki, rosszabb nem lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!