Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan félénk pasi,aki ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan félénk pasi,aki ha egy nő közeledik, akkor is lelép, ha tetszik neki?

Figyelt kérdés
Ilyenkor mi van, és hogy lehet ezt valahogy segíteni leküzdeni, illetve mivel lehet bátorítani. Nagyon édes kis pasi, csak annyira kész :(
nov. 13. 09:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy tetszel neki, kimondta?
nov. 13. 09:50
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Van.

Én ilyen voltam.

Inkább menekül a megfelelés elől, illetve önbizalma kb sehol az illetőnek.

Egyszerűen nem hiszi el, hogy Te akarod őt.

Bár nálam az is volt, hogy inkább foglalkoztam minden mással, mint a barátnőkkel. (haverok, hobbi, iskola, stb)

nov. 13. 10:03
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Fel a noktol.
nov. 13. 10:11
 4/21 anonim ***** válasza:
45%
Biztos olyan pasit akarsz, aki annyira töketlen, hogy még a nő közeledését sem tudja fogadni?
nov. 13. 10:16
 5/21 anonim ***** válasza:
Van.
nov. 13. 10:46
 6/21 anonim ***** válasza:
49%
Vannak ilyenek,persze. Peldául ha tudja magáról,hogy kis szar farka van ami úgy se jó semmire.
nov. 13. 10:47
 7/21 anonim ***** válasza:
36%
Jaj. Ezt annyira meg fogod unni. Nem fog ez valtozni.
nov. 13. 10:59
 8/21 anonim ***** válasza:
77%
Pl. én. Külsőre totál undorítónak tartom magam, így kizártnak tartom hogy egy nőnek tetszenék. Az ágyban nem szeretnék beégni, mert nincs 20 centis farkam. Emberileg nem vagyok egy brutális férfi, aki egyedül szembeszáll a világgal. Az életben való létezésem súlytalan, eddig sem szeretett senki, eddig sem hiányoztam senkinek. Jobb egyedül.
nov. 13. 11:02
 9/21 anonim ***** válasza:
77%

Nalam ketszer volt olyan hogy totalisan bejottem a csajnak, de agyban rovidzarlatot kaptam: konkretan nem esett le a tok nyilvanvalo dolgokbol. :D utolag mar csak rohogok rajta, de ket biztos kapcsolatot hagytam ki.

kesobb felhivtam az egyik csajt, es elmondtam neki hogy nagyon bejott, es nem akartam alazni, csak az fejben valamiert nem esett le hogy akar. :D (Pedig pizsamaban maszirozott a lakasan, ahova ketszer is felhivott tancolni. :D jovan, 20 eves voltam. :D )

Szoval nem feltetlen felenk, csak lehet szemellenzos. Ha nagyon kell, akkor direktbe mondd ki, rosszabb nem lesz. :)

nov. 13. 11:20
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Van bizony
nov. 13. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!