Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan pasi, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan pasi, akinek volt már 9-10/10-es barátnője? Ha igen, milyen velük egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Tehát ilyen Kecskés Enikő, Palvin Barbi szintű, hibátlan csajszik.

Azon dolgozom, hogy feljussak arra a szintre, hogy én is ilyen nőkkel legyek együtt!

nov. 10. 16:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
64%
Nekem elég lenne egy erős 7/10-es csaj is, az a lényeg, hogy tartozzon bele a "tetszik az arca és nem kövér" kategóriába.
nov. 10. 17:04
 2/16 anonim ***** válasza:
71%

Szemékyfüggő. Volt olyan barátnőm, aki ilyen hercegnő mentalitàsú volt, hisztis, elkényeztetett, na ő hiába vol 10-es ilyen emberrel mem lehet élni.

Jelenlegi barátnőm ruhamodell, ruhamárkàk kampányain szokott modellkedni, de vele megvan az összhang, normális, humoros, okos, hiába top csaj.

Sok lelik azon, hogy milyenek vagytok.

nov. 10. 17:04
 3/16 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem egy csiga 10/10nek mondja a párját.

De egy antilop ugyanúgy.

Szóval amikor a csiga azt mondja a 10/10es csigáról hogy dögös akkor az antilop elfordul

Palvin jól fel lehet hypolva az fix , de lehet neked vörös hajjal jönne be amitől meg más elfordul

Ha arra gondolsz , hogy egészséges akkor szerinted van ember akit elkerül a baj?

Nem láttam még olyat.

nov. 10. 17:10
 4/16 anonim ***** válasza:
53%
Palvin Barbara szép nő ez tény, de nem hibátlan. Nekem kifejezetten nem tetszik a szája és a pillantása. Olyan néha mintha robot lenne. Kecskés Enikő sokkal jobban bejön, de azért ő sem hibátlan külsőre. Személyiséget nézve meg biztosan egyik se tökéletes.
nov. 10. 17:29
 5/16 anonim ***** válasza:
75%

[link]

Az ilyen hibátlan? Hát nagyon rossz ízlésed van.

nov. 10. 17:31
 6/16 anonim ***** válasza:
78%

[link]

Mondom mint egy robot. Messze vannak a tökéletes nőktől.

nov. 10. 17:33
 7/16 A kérdező kommentje:

A saját szintjéhez képest nem hibátlan, de az átlagnőhöz képest az.

nov. 10. 17:36
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy az. Smink nélkül láttad napról napra? Nem.
nov. 10. 17:38
 9/16 A kérdező kommentje:

Teljesen vállalható smink nélkül is:

[link]

nov. 10. 17:42
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Az dicséretes, hogy dolgozol azon, hogy szintet lépj.
nov. 10. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!