Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pasi, akinek volt már 9-10/10-es barátnője? Ha igen, milyen velük egy párkapcsolat?
Tehát ilyen Kecskés Enikő, Palvin Barbi szintű, hibátlan csajszik.
Azon dolgozom, hogy feljussak arra a szintre, hogy én is ilyen nőkkel legyek együtt!
Szemékyfüggő. Volt olyan barátnőm, aki ilyen hercegnő mentalitàsú volt, hisztis, elkényeztetett, na ő hiába vol 10-es ilyen emberrel mem lehet élni.
Jelenlegi barátnőm ruhamodell, ruhamárkàk kampányain szokott modellkedni, de vele megvan az összhang, normális, humoros, okos, hiába top csaj.
Sok lelik azon, hogy milyenek vagytok.
Szerintem egy csiga 10/10nek mondja a párját.
De egy antilop ugyanúgy.
Szóval amikor a csiga azt mondja a 10/10es csigáról hogy dögös akkor az antilop elfordul
Palvin jól fel lehet hypolva az fix , de lehet neked vörös hajjal jönne be amitől meg más elfordul
Ha arra gondolsz , hogy egészséges akkor szerinted van ember akit elkerül a baj?
Nem láttam még olyat.
A saját szintjéhez képest nem hibátlan, de az átlagnőhöz képest az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!