Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan pasi, akinek volt már 9-10/10-es barátnője? Ha igen, milyen velük egy párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Tehát ilyen Kecskés Enikő, Palvin Barbi szintű, hibátlan csajszik.
Azon dolgozom, hogy feljussak arra a szintre, hogy én is ilyen nőkkel legyek együtt!
nov. 10. 16:57
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az elismerést!
nov. 10. 17:55
12/16 anonim válasza:
Ha ez a 10/10, már értem miért döglenek utánam a pasik 🤣
14/16 anonim válasza:
Csak szerintem van baj a fejekben, mikor úgy beszélsz a nőkről mintha sportkocsitz akarnál venni?
"Már gyűjtök rá." xD
15/16 anonim válasza:
16/16 anonim válasza:
Mi a hibátlan ti szerencsétlenek?
Az 5-6 egy drogos a 9 teljesen férfias 15 meg sápadt vashiányos vérszegény!
Nektek a jó a hulla jó nő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!