Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasi miért engem néz, miközben a barátnőjével csókolózik?
Figyelt kérdés
Kicsit kellemetlenül érzem ilyenkor magam.
Egyébként egyetemi évfolyamtársaim. Van párom, de mi nem faljuk fel egymást mások előtt ennyire.
2021. okt. 10. 11:41
1/8 anonim válasza:
Nem mindenki csukja be a szemét csókolózás közben, ha zavar, menj el onnan.
2/8 anonim válasza:
Kacsints rà😆
Vagy észre veszi magát , ha még mègjobban bàmul - akkor tuti akár valamit- akkor majd a palid rak a szeme alá egy monoklit is
3/8 A kérdező kommentje:
#2.-ik eeeez lesz a megoldás🤭
2021. okt. 10. 11:55
5/8 A kérdező kommentje:
Ez nem megalázó a barátnőjére nézve? A barátnőjével jóban vagyok
2021. okt. 10. 12:10
6/8 anonim válasza:
Csajtol fugg, hogy kinek mi tetszik vagy nem.
De inkabb a "romlottabb","r.bancosabb"nők akik megélik a szexualitast tudnak csak ilyenek felett elmenni.
7/8 anonim válasza:
"A pasi miért engem néz, miközben a barátnőjével csókolózik?"
Téged nézni izgalmasabb, mint a hatezredik ugyanolyan csókolózás a barátnővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!