Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna egy idő után?
Figyelt kérdés
Barátnőm (értem kedvessegbol) hogy milyen jó velem aludni "rám fogja" hogy mellettem jót alszik ezért nem bír időben kelni.
Az elején még oké volt ez.. de tisztán látszik hogy azért mert nem fekszik le időben, nem változtat az alvási szokasain..
ma 08:39
1/2 anonim válasza:
Mit jelent, hogy nem bír időben kelni? Elkésik a munkából?
2/2 anonim válasza:
Zavarna, nem is hagynám, hogy mellettem feküdjön inkább kidobnám a kukába ha neki mindegy, hogy késik munkából és még van képe rám fogni. Munkahelyen is te rád fogja? Gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!