Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy introvertál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy introvertált, “egy gazdás” csajként mindig a nagyon társasági férfiakba szeretek bele?

Figyelt kérdés

Egy gazdás alatt azt értem, hogy ha van párom, akkor nincs igényem nagyon mellette más emberi kapcsolatokra, legjobb barátnőből is csak egy van, nem tudok sok kapcsolatot fenntartani, felemészt.

A férfiakért pedig nem rajongok azért, amiért feltűnőek vagy társaságiak, hanem véletlenszerűen mindig az ilyen alkatokkal leszek jóban, kezdek el érezni irántuk. Ez a kapcsolat elején még jó és izgalmas, de idővel zavar, hogy nem én vagyok a kizárólagos biztos pont nekik, hogy szeret elmászkálni, hogy mások is szívesen vannak vele, mert ő olyan jó fej és vidám, hangulatos ember. A mostani a 2. ilyen párom.

Talán az okozza a legnagyobb problémát, hogy én kettesben szeretek lenni vagy egyedül. Arra viszonyt nincs igényem, hogy elmászkáljak másokkal, ritkán a legjobb barátnőmmel. Neki meg rengeteg barátja van, sokszor nekem is mennem “kell” vele. Ha nem, akkor is megy. Tudom, hogy ez butaság, de emiatt úgy érzem, hogy ő nekem többet jelent, mint én neki, mert én megelégszem vele, de neki kell a több impulzus.

Valamint ő egy nagyon jókedvű, nevetős férfi, ha társaságban van, de ha velem tölti az idejét, akkor visszakapcsol az én energiaszintemre. Jól megvagyunk együtt, mi is nevetünk, jókat beszélgetünk, a szex is jó. Ennek ellenére azt érzem, ő másokkal felszabadult, én pedig vele vagyok felszabadult. Mikor másokkal vagyok, inkább meghúzom magamat.

nov. 17. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor működik ha mindegyikőtök csiszol az életstílusán a másik javára. Tehát te sokat eljársz vele, ő meg otthonmarad veled. Ha ez felborul két külön élet lesztek.
nov. 17. 21:53
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

Ha szeretitek egymást, akkor nincs itt semmi baj.

Nem értem, mi a problémád.

nov. 17. 21:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

#1-nek annyiban nincs igaza, hogy ha egy introvertáltra ráerőltetik, hogy mászkáljon el, akkor megcsömörlik. Extrovertáltakkal is biztos hasonló a helyzet, ha sokat kell otthon lenni.

Kérdező, megértem a problémát, de az, hogy kettesben veled "visszakapcsol", az lehet csak azt jelenti, hogy alkalmazkodik hozzád tudatalatt. Nem kell annyira félni ettől :) lehet ő azért is azeret veled lenni, mert jó neki néha kicsit nyugiban lenni.

nov. 18. 00:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Legtöbben a pozitív emberek társaságában érzik jól magukat, én is így vagyok evvel, csak nálam annyi a különbség, hogy felmérem a saját tulajdonságaimat, és nem akarom "visszahúzni" a szintemre az illetőt önző módon...

Persze, mindenkiből egy ilyen pozitív ember hozza ki a legjobbat, így el tudja magáról mondani, milyen kis jófej cukimuki.

"utálom azt, ami lett belőlem mellette" szokták mondani, amikor egy ilyen pozitív ember mellett előjön az igazi értéke az illetőnek.

nov. 18. 02:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy ilyen férfiakba szeretsz bele, de biztos, hogy van benned valami vonzó, különleges tulajdonság, ami miatt az ilyen férfiak belédesnek! Világéletemben introvertált voltam, társasági, beszédes férfi még csak rám sem hederített. Szóval biztos van oka, amiért szeret, ezért ezt az igényét, hogy eljárkál fogd fel úgy, mint mások pl. pedikűröshöz vagy fodrászhoz járnak, de vannak olyanok, akik meg egyáltalán nem vesznek igénybe ilyen szolgáltatást. A lényeg, hogy nem vagytok egyformák, de ez nem annak a jele, hogy ne szeretne eléggé.
nov. 18. 07:27
 6/8 anonim ***** válasza:
21%
Mert minden nőnek az extrovertált férfiak tetszenek.
nov. 18. 08:04
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt hívják önbizalomhiánynak, illetve kezdődő kontrollmániának.
nov. 18. 11:40
 8/8 A kérdező kommentje:

#3 Én is azt érzem, hogy én inkább a nyugalmad és az otthon biztonságát adom neki, de szórakozni másokkal (is) szeret. Én viszont kicsit más vagyok ebben, de hát ezt kell elfogadni.

#4 Ne érts félre, én nem akarom visszahúzni, néha szégyellem is magamat amiatt, ahogyan érzek. Tudom, hogy nem sajátíthatunk ki senkit. Tulajdonképp nem is húzom vissza, nem mondta, hogy rossz lenne az én energiaszintem.

#7 Önbizalomhiány az sajnos tényleg van. Kontrollmánia? Azt nem tudom. Nem akarom kontrollálni, inkább csak számomra nagyon más.

nov. 18. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!