Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vagyok része nagy baráti társaságnak, akkor ezzel már elvágtam magam a legtöbb nőnél ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
Inkább szűkebb baráti köröm van, de szívesen megyek nagyobb társaságba is, ha úgy alakul. Nem vagyok nagyon extrovertált, de ez nem azt jelenti, hogy mindig otthon ülök és nem szeretem a programokat, de nem vagyok igazán nagy baráti társaságnak a tagja.

2023. febr. 5. 17:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vágtad el magad, csak valamivel kevesebb platformod lesz az ismerkedésre. De meglepő módon nők között is vannak introvertáltak.
2023. febr. 5. 17:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Volt, aki emiatt töröld (tinder), mert kiderült, hogy nincs nagy baráti köröm. Emiatt nekem esett, hogy akkor mégis hogy járok el szórakozni, egyáltalán csinálok -e bármi értelmeset vagy csak otthon ülök.
2023. febr. 5. 18:01
 3/8 A kérdező kommentje:
*törölt
2023. febr. 5. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
És miért baj, hogy ő törölt?
2023. febr. 5. 18:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem az inkább kifogásnak tűnik, de voltaképpen akár létezhetnek is olyan hiperszociális nők, akiknél "alapkövetelmény" a kiterjedt baráti kör. Ettől még nem lesz esélytelen a csajozás.
2023. febr. 5. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálam ez mindig előny volt inkább, mert így kevesebb random emberrel kellett jópofiznom:D Szóval emberfüggő, van akinek előny ha ilyen a másik, van aki meg jobban örül, ha társasági ember a párja.
2023. febr. 5. 18:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Engem a nagy baráti kör zavar inkább...

N 30

2023. febr. 5. 20:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem nincs baráti köröm, nem is lesz, sőt még barátom, társaságom sem.

Várom az igazit egy középkorú hölgy személyében, és azzal szeretnék minél több időt eltölteni.

Milyen dolog az, hogy szombat este a fickó felöltözik, és elmegy a haverokkal sörözgetni, a szerelme meg maradjon otthon, és tévézzen. Nézze a való világot.

Nekem lesülne a bőr a pofámról ha ilyet csinálnék.

2023. febr. 7. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!