Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érzitek azt, hogy bátran fel mertek akármit vetni a párotoknak, ha az egy új szokás, hobbi, vagy egyéb dologról szól?
Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy szeretnétek kipróbálni egy új ételt, vagy italt, vagy sportot, vagy elmenni valahova kirándulni, vagy pont, hogy egy programot lemondani. Ezt mennyire tudjátok megbeszélni?nov. 17. 13:20
11/13 anonim válasza:
Az elég nagy baj, ha ez szorongást kelt benned, de az is, ha egyáltalán felmerül, hogy a párod negatívan reagál arra, ha ki akarsz próbálni egy új dolgot.
12/13 anonim válasza:
Annyira nem okoz problémát, hogy még a gondolata sem merül fel, hogy ne mondjam neki, kb ahogy eszembe jut a dolog, már ki is mondom, ha épp ott van mellettem. Nem értem, miért kellene ehhez bátorság. Maximum azt mondja, hogy őt ez nem érdekli. De ha túl sok dologra mondja, az is inkább neki lesz gond, mert én az ilyesmitől simán kiábrándulok, ha folyamatosan azt látom, hogy semmiben nem akar a másik partner lenni.
13/13 anonim válasza:
Nyilván vannak dolgok, amikről tudom, hogy tőle nagyon távol állnak... olyannal nem traktálnám, hanem feltérképezném egyedül. De minden mást abszolút megbeszélünk egymással és csomó újdonságot már ki is próbáltunk (akár együtt, akár egymás által).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!