Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire érzitek azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire érzitek azt, hogy bátran fel mertek akármit vetni a párotoknak, ha az egy új szokás, hobbi, vagy egyéb dologról szól?

Figyelt kérdés
Tételezzük fel, hogy szeretnétek kipróbálni egy új ételt, vagy italt, vagy sportot, vagy elmenni valahova kirándulni, vagy pont, hogy egy programot lemondani. Ezt mennyire tudjátok megbeszélni?
nov. 17. 13:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen, a kapcsolatunk egyik alapja, hogy szeretünk új dolgokat közösen kipróbálni.
nov. 17. 13:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Számomra ez alapkövetelmény. Szerintem hosszútávon halálra van ítélve az a kapcsolat, ahol nincs ilyen téren teljes őszinteség
nov. 17. 13:22
 3/13 A kérdező kommentje:
És nem szokott egy félsz, vagy aggodalom lenni benned, hogy esetleg a párod negatívan reagál, és potenciálisan konfrontálódtok?
nov. 17. 13:22
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Már a kérdést sem értem. Miért ne merném bárkinek (főleg a páromnak) elmondani, hogy kipróbálnék valami új dolgot? Mi ebben a tabu?
nov. 17. 13:23
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Olyannal nem lennék együtt, aki mellett ilyen érzéseim lennének. Ezt hívják toxikus kapcsolatnak, vagyis, ezt is.

nov. 17. 13:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell ezt felvetni, hogy nem vele akarod csinálni?

Amúgy meg igen, de kijelentem és nem az engedélyét/beleegyezését kérem.

nov. 17. 13:24
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért lenne bármilyen probléma ebből? Legfeljebb őt nem érdekli és akkor egyedül vagy barátokkal vágok bele az adott dologba. Nekem is és a páromnak is vannak olyan dolgai, amik a másikat nem érdeklik és ez nem is baj. Ezeket egymástól függetlenül éljük meg, így is van bőven elég közös pontunk.

Aki ilyesmi miatt konfrontálódik, azzal nem érdemes foglalkozni, mert bajok vannak a fejében.

(#1)

nov. 17. 13:26
 8/13 A kérdező kommentje:
Párkapcsolatomban vannak problémák, tegnap este beszélgettünk, hogy ő is és én is nehezen vetünk fel a másiknak dolgokat, és van egyfajta "pajsz" előttünk egymással szemben. Amit írtatok, beigazolta, hogy problémák vannak, és potenciálisan párterápia szükséges lehet.
nov. 17. 13:28
 9/13 A kérdező kommentje:
bocsánat, nem pajsz, hanem pajzs.
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi elég zárkózottak vagyunk, nálunk az újdonság egy új recept,egy új étterem, vagy ilyesmi. De mindig belemegyünk ebbe, mert miért ne? Közös program, ha jó azért tudjuk megbeszélni és lelkesedni, ha meg nem akkor meg azért tudjuk megbeszélni és összekovácsol az is minket.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!