Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki ha megszeret egy nőt, nem érdekli más nőnek még a külseje sem?
Sok embertől hallani, hogy “hűséget fogadtam, nem vakságot”, “attól még, hogy megnézem az étlapot, otthon vacsorázom”.. stb..
Engem olyan ember érdekelne, aki NEM AZÉRT nem ért egyet ezekkel a kifejezésekkel, mert ‘tiszteletlenség’, vagy mert ‘nem szabad’, hanem azért, mert egyszerűen onnantól kezdve NEM ÉRDEKLI más még külsőleg sem!
Én teljes mértékben így működöm, és még sosem találkoztam olyannal, aki szintúgy így van ezzel.
Ezért kérem szépen, ha van ilyen és olvassa, leginkább férfi, akkor szóljon hozzá!
Hatalmas segítség lenne! Köszönöm!
29-es: Így van!
Neked lehet, hogy dögösek, engem viszont hidegen hagynak. Fogadd el.
Hidd el, vagy ne hidd el.. Rád bízom.
Te sem tartozol azok közé, akikre én kíváncsi voltam.
Továbbra is keresem a választ a kérdésemre! Ha valaki még olyan olvassa, ne tartsa magában! Köszönöm!
32-es: Az a lényege, hogy én úgy működöm, hogyha megszeretek valakit, akkor onnantól kezdve nekem egyedül ő tetszik.. Ez mindig így volt. Nem ragad meg a tekintetem egy ellenkező nemű emberen az utcán abból a szempontból, hogy “jól néz ki”. Mivel teljesen hidegen hagy, hogy mennyire néz ki jól, vagy sem..
És szimplán csak arra lennék kíváncsi, hogy ki az, aki szintúgy így van ezzel. Szóval igazából azért tettem fel ezt a kérdést, hogy tudjak olyan emberről még, aki hasonlóképpen működik ezzel kapcsolatban, mivel tudomásom szerint én nem találkoztam még ilyennel magamon kívül.
34
Ez (majdnem) minden szerelmes embernél így működik. Viszont bárkin megragadhat a tekintete valamilyen oknál fogva. Ha szerelmes bár más felkelti a figyelmét bármi miatt attól még ugyanolyan szerelmes.
35:
Igen, viszont a kérdés úgy értelmezendő, hogy nem ragad meg a tekintete abból a célból, hogy “jó a feneke”, “szép a szája”, “szép a szeme”, “jó a teste”.
Mivel nálam ilyen nincsen, nem tudom azt mondani másra, hogy jól néz ki, mivel egyszerűen a közömbösség mistt nem tudom ilyen jellegű véleményt alkotni, ezért irányítottam úgy a kérdést, hogy olyan embert keresek, aki szintén így van ezzel, ahogy én, mert én ilyen vagyok.
És nagyon sok embernek ez felfoghatatlan, mivel teljesen másképp működnek..
Viszont mivel tudom azt, hogy én létezem, ezért léteznie kell még ilyen típusnak, ezért tettem fel a kérdésemet.
38:
Én értem, amit mondasz, de mivel eddig személyesen csak olyan férfiakkal volt tapasztalatom életem során, akiknek volt valakijük, s mégis megbámulták a nőket az utcán(ennek még hangot is adva), ezért kicsit nehezen hinném el, hogy soha nem találkoztam volna olyan férfival, aki együtt volt egy nővel és szerelmes is volt.
Mert ugye akkor a tapasztalatomnak a Te elmondásod alapján ezt kellene bizonyítania.
Férfiakkal dolgozom együtt, férfi barátaim vannak, rengeteg férfival találkoztam közel 30 évem alatt.. tapasztaltam/om mindenkinél, hogy hogyan reagálnak a dolgokra. Akkor ezek szerint egyik sem volt szerelmes abba a nőbe, akivel együtt volt? Ezt nehezen hiszem el..
Még egy 3 méterrel a felhők felett repkedő, friss kapcsolatos férfi is megbámulta a szembe jövő nőket, aminek hangot is adott.. Ő sem volt szerelmes?
Érted, hogy mit akarok ezzel mondani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!