Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki ha megszeret egy nőt, nem érdekli más nőnek még a külseje sem?
Sok embertől hallani, hogy “hűséget fogadtam, nem vakságot”, “attól még, hogy megnézem az étlapot, otthon vacsorázom”.. stb..
Engem olyan ember érdekelne, aki NEM AZÉRT nem ért egyet ezekkel a kifejezésekkel, mert ‘tiszteletlenség’, vagy mert ‘nem szabad’, hanem azért, mert egyszerűen onnantól kezdve NEM ÉRDEKLI más még külsőleg sem!
Én teljes mértékben így működöm, és még sosem találkoztam olyannal, aki szintúgy így van ezzel.
Ezért kérem szépen, ha van ilyen és olvassa, leginkább férfi, akkor szóljon hozzá!
Hatalmas segítség lenne! Köszönöm!
19-es: Na szerintem tegyük rendbe itt a dolgokat. Mutasd meg nekem kérlek, hogy mikor és hol írtam én olyanokat, amiket Te rólam feltételezel!
Értetted a kérdésemet, amit feltettem? Értelmezted a válaszaimat?
Ne haragudj, de jó szekcióban vagy, vagy félrement valami?
20-as: Üzenem, amit a 19-esnek.
Ki beszélt olyanról, amit rólam feltételeztek?
Jó kategóriában vagyunk mindannyian, te élsz álomvilágban.
"egyszerűen onnantól kezdve NEM ÉRDEKLI más még külsőleg sem!"
Ilyesmi nem létezik mert ha csúnya, ha átlagos, ha szép akkor is ránéz lehet a hajszíne, lehet azért ahogyan járkál és még azonos neműre is ránéz és gondol róla valamit. Még nem egyenlő azzal, hogy téged nem szeret. Az megint más amikor a nyálát csurgatja másokra. De téged már az feldühítene, féltékennyé tenne hogy másokra ránéz. Abnormálisan gondolkodsz és egyértelműen nemhogy férfi, de még nő se létezik.
23-as: Utoljára kérlek nagyon szépen, hogy értelmezd a szöveget!
Még mindig olyanokat állítasz, aminek köze nincsen a kérdésemhez és a válaszaimhoz! Le van írva, feketén-fehéren minden.
Ahogy le van írva az is, hogy azért tettem fel ezt a kérdést, mert ÉN ILYEN VAGYOK és arra lennék kíváncsi, hogy ki az, aki még szintúgy ilyen.
Továbbá az is le van írva világosan, hogy teljesen elfogadom és megértem azt is, AKI NEM ILYEN!
Miért várnék el bármit is bárkitől?
Ha nem érted a fentieket, nem tudok segíteni Rajtad..
Szerintem nem voltam bonyolult.
"Ha van valaki, akit szeretek, más emberek külseje iránt is teljesen elveszítem az érdeklődésemet. Olyan, mintha az emberek életében lenne valami, ami iránt teljesen közömbös, s ezért meg sem nézi. Nem azért, mert “nem szabad”, vagy “elv”.. stb.. hanem egyszerűen azért, mert közömbös."
Te pedig azt nem vagy képes felfogni, hogy attól, hogy ránéz egy tolószékben ülő nőre aki szerinted sokkal szebb attól még nem biztos, hogy érdekli. Maximum sajnálja, de az még mindig nem kíváncsiság, vonzalom irányába főleg szexuálisan értve. Te magad leírtad, hogy elismered ha szép a nő és konkurenciaként tekintesz rá. Az egész önbizalomhiány megspékelve birtoklási vággyal. Egyáltalán nem egészséges és nem fogsz olyan férfit találni aki rá se néz más nőre soha! De még olyat se aki élete végéig beléd szerelmes lesz mert drága virágszálam a szerelem elmúlik. Jönnek a nézeteltérések és ha sokat pattogsz egykettőre levált másra, vagy otthagy téged egyedül.
De nyugodtan álmodozz tovább, engem nem zavar, hogy milyen vagy. Majd a párod fogja. Szerencsére biztosan meg fogja unni. :)
26-os: "Ha van valaki, akit szeretek, más emberek külseje iránt is teljesen elveszítem az érdeklődésemet. Olyan, mintha az emberek életében lenne valami, ami iránt teljesen közömbös, s ezért meg sem nézi. Nem azért, mert “nem szabad”, vagy “elv”.. stb.. hanem egyszerűen azért, mert közömbös."
Magamról beszéltem és elmagyaráztam, hogy működöm! Válaszoltam egy kommentre!
Te félreértettél valamit, vagy szimplán nem ment az értelmezés, ezért kreáltál rólam egy sztorit a fejedben, egy fals véleményt, hogy én szerinted milyen vagyok, hogy állok hozzá a páromhoz.. stb.. (hozzáteszem minden alap nélkül), majd azt próbálod megmagyarázni, hogy miért rossz az, amit Te magadban rólam elképzeltél.
Mintha egy kacsával beszélgetnék.. ne haragudj, de ez annyira vicces xD
28-as: Rendben van!
Nálad meg az nem normális, hogy nem olvasol könyveket! Vagy az, hogy barna a hajad és nem vörös. De ha már itt tartunk, jobban állna Neked egy bolti eladó szakma, mint a szakács.
Bár ha már szakács vagy, otthon is főzhetnél, hogy a család se éhezzen.
Ja meg milyen dolog az is, hogy nem szereted az esőt, s emiatt autóba ülsz, amikor félsz vezetni?
Stb.. stb.. stb..
Nem ismerlek, nem alapoztad meg, hogy ilyeneket gondoljak Rólad, de ilyen, ha én kitaláltam volna valamit, amivel kapcsolatban még ki is oktatlak. Mert nekem random ez jutott eszembe Rólad..
Hagyjuk már! Érzed, mennyire gáz?
Bár a könyv olvasás még talán igaz is lehet.. Lehet tudtál volna akkor engem is értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!