Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan férfi, aki ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi, aki ha megszeret egy nőt, nem érdekli más nőnek még a külseje sem?

Figyelt kérdés

Sok embertől hallani, hogy “hűséget fogadtam, nem vakságot”, “attól még, hogy megnézem az étlapot, otthon vacsorázom”.. stb..

Engem olyan ember érdekelne, aki NEM AZÉRT nem ért egyet ezekkel a kifejezésekkel, mert ‘tiszteletlenség’, vagy mert ‘nem szabad’, hanem azért, mert egyszerűen onnantól kezdve NEM ÉRDEKLI más még külsőleg sem!

Én teljes mértékben így működöm, és még sosem találkoztam olyannal, aki szintúgy így van ezzel.

Ezért kérem szépen, ha van ilyen és olvassa, leginkább férfi, akkor szóljon hozzá!

Hatalmas segítség lenne! Köszönöm!

nov. 14. 15:59
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
54%
Csodállak. Nem találkoztam még ilyen férfival. Az én férjem sem érdeklődik más nők iránt, de nyilván észreveszi ha megy egy csinos nő az utcán, ha nem ülök mellette, nyilván alaposan meg is nézi.
nov. 14. 16:03
 2/50 anonim ***** válasza:
Régen ilyen voltam, de már elmúlt.
nov. 14. 16:16
 3/50 anonim ***** válasza:
74%

Ez olyan mintha kb. senkire nem lehetne ránézni.

Van egy 5 milliós autód meg vagy elégedve vele tökéletes számodra, és akkor már nem is tetszhet egy Aston Martin? Jujj decsúnya nekem az nem tetszik fúújjj...

Az embernek megadatott a szeme, ugyanúgy tetszik neki más is.

Egy a kérdés, ami szimpla és teljesen egyszerű!

Szeret vagy nem?

Ha szereted akkor nem fogsz vágyakozni más után. Akkor ő tökéletes számodra.

A vágyakozásról van szó a te esetedben.

nov. 14. 16:18
 4/50 anonim ***** válasza:
45%
Én ilyen vagyok, de szerintem a nemi különbségek miatt férfiban nincs ilyen. (Nézd meg, náluk autó, amit birtokolsz = ember, akibe elvileg szerelmes vagy.)
nov. 14. 16:48
 5/50 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem van különbség aközött hogy egy nőre ránéz és külsőleg egy szép nőnek találja. És aközött, hogy folyamatosan szép nőket néz és ha teheti akkor flörtölget esetleg összehasonlítgat velük.
nov. 14. 16:59
 6/50 anonim ***** válasza:
49%

Bocsi de most én is egy hasomlatot fogok hozni. Meglatsz egy szép cuki kutyust megcsodálod. De a te kutyusod lesz a legfontosabb őt fogod nap mint nap csodálni szeretni. Hozzá húz kötelék. Nem fogsz lecsapni más kutyusára és sosem lesz fontosabb nála.

Talán ez közelebbi hasonlat mint az autós :D

nov. 14. 17:02
 7/50 anonim ***** válasza:
44%
Csak az a baj kutyusból többet is örökbe lehet fogadni de ezt a részt inkább hagyjuk XDDDDD
nov. 14. 17:03
 8/50 anonim ***** válasza:
100%
Megnézhet bárkit, de ha szerelmes beléd téged kíván egyedül akkor annyit gondolhat esetleg, hogy te milyen gyönyörű, csodálatos vagy, vagy hogy hiába néz ki jobban ő akkor is téged akar. Viszont ha szeret mint embert akkor nyilván kiválthat belőle pillanatnyi vágyat, de akkor is tovább áll, annyira nem hatja meg. De ha már téged nem (igazán/úgy) kíván akkor nemcsak egy röpke ideig kíván meg mást és ha egyáltalán nem tisztel meg a másik vevő rá meg is fog csalni. Ennyi.
nov. 14. 17:07
 9/50 anonim ***** válasza:
100%
Vannak igen oyanok vagy olyan időszakok, amikor lehet bárki is a miss universe is, akkor is a parja érdekli csak.
nov. 14. 17:14
 10/50 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Viszont azoknak üzenem, akik magyarázatokat adtak arra, hogy miért normális dolog az, ha megnéznek másokat, hogy nincs ezzel semmi gond! Én tiszteletben tartom annak az álláspontját is, aki úgy viszonyul a dolgokhoz.

Én azért tettem fel kérdést, mert tudom, hogy milyen beállítottságú ember vagyok, s arra lennék kíváncsi, hogy vannak-e még ilyenek.

Természetesen, ha van egy jó autóm, megnézek egy másikat. Természetesen, ha van egy kutyusom, szintén megnézek egy másikat. De emberekkel kapcsolatban más az ehhez fűződő viszonyom. Ha van valaki, akit szeretek, más emberek külseje iránt is teljesen elveszítem az érdeklődésemet. Olyan, mintha az emberek életében lenne valami, ami iránt teljesen közömbös, s ezért meg sem nézi. Nem azért, mert “nem szabad”, vagy “elv”.. stb.. hanem egyszerűen azért, mert közömbös!

Én ilyen vagyok..

Szóval egy szónak is száz a vége, még mindig érdekelne, hogy ki viszonyul így ehhez rajtam kívül. Hiszen biztosra veszem, hogyha én ilyen vagyok, akkor van még ilyen.

Remélem majd tényleg olvassák azok is, akiknek szólt a kérdésem.

nov. 14. 17:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!