Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki ha megszeret egy nőt, nem érdekli más nőnek még a külseje sem?
Sok embertől hallani, hogy “hűséget fogadtam, nem vakságot”, “attól még, hogy megnézem az étlapot, otthon vacsorázom”.. stb..
Engem olyan ember érdekelne, aki NEM AZÉRT nem ért egyet ezekkel a kifejezésekkel, mert ‘tiszteletlenség’, vagy mert ‘nem szabad’, hanem azért, mert egyszerűen onnantól kezdve NEM ÉRDEKLI más még külsőleg sem!
Én teljes mértékben így működöm, és még sosem találkoztam olyannal, aki szintúgy így van ezzel.
Ezért kérem szépen, ha van ilyen és olvassa, leginkább férfi, akkor szóljon hozzá!
Hatalmas segítség lenne! Köszönöm!
igen, itt vagyok
rá is basztam vele eddig mindig
Kutyusnál megnézed a fiú és a lány kutyusokat is, mert nincs szexualitás abban (jó esetben...), ha cukinak látod.
Kérdező, próbálj demiszexuális férfiakat keresni. Ők is hasonlóan működnek.
Valamennyire megértelek. Én is elfogadom, hogy ilyen a világ, bár engem kicsit undorít, hogy ennyire állat az emberek többsége.
De te is megnézed basszus.
Azt te is pontosan tudod, hogy ki a szép milyen a szép.
Ezt ne tagadd.
Csak nem vonzódsz iránta, "ő is szép jól néz ki" de kb ennyi, ezt így elkönyveli az ember. De nem kell neked ennyi. Egyszerűen nem kell.
11-es: Sajnálom, hogyha úgy érzed, emiatt történt Veled olyan, amit nem szerettél volna. De hidd el, nem ezen múlik, hogy valaki úgy jár-e vagy sem. Azok az emberek is ugyanúgy “rábasznak”, akik másképp állnak hozzá. Köszönöm szépen, hogy visszajeleztél! Nagy segítség voltál most nekem!
12-es: Igazad lehet. Akkor ezek szerint Te is hasonlóképpen működsz! Köszönöm szépen a válaszod, Te is sokat segítettél!
"Azt te is pontosan tudod, hogy ki a szép milyen a szép."
De nem mindegy, hogy ugyanazon a szinten látom, hogy szép, mint egy velem azonos neműt, egy kisgyereket, egy hörcsögöt, vagy azon a szinten, hogy megbasznám.
13-as: Én úgy működöm valamiért, hogy az azonos neműeket megnézem, magamban elismerem, ha jól néznek ki (tudatalatti konkurencia lehet, vagy nem tudom), viszont az ellenkező neműeket NEM! Nyilván ránézek, mint simán csak egy emberre, de nem keletkezik a fejemben róla vélemény, pl: jó a teste.. stb.. Tényleg teljesen közömbös számomra.
Én megértem, ha ez Számodra abszurd, mivel nem így működsz, amit elfogadok. De fogadd el kérlek Te is, hogy létezik olyan is, aki nem így van ezzel.
17-es: Tényleg nem lehet megérteni, hogy miről beszélek?
Szerintem nem fogalmazok annyira érthetetlenül, hogy ne lehessen ezt felfogni.
Ha megszeretek valakit, onnantól kezdve minden ellenkező nemű külseje is közömbössé válik számomra. Igen, nekem is mondogatják mások, hogy “hú.. nézd de jól néz ki”, de nem tud érdekelni! Én nem veszem ezt észre. Kész. Pont. Nincs mit ragozni ezen..
Ha nem hiszed ezt el, minden jogod meg van hozzá. Attól még létezem. Itt vagyok. Ismerem magam. És nem véletlenül tettem fel ezt a kérdést!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!