Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelki terror lehet?

Figyelt kérdés
Ha neki kell megoldani vagy csinálni valamit ( ami nem jellemző) akkor lemondó hangon mondja hogy mindegy majd megoldom egyedül ahogy eddig is.
nov. 14. 11:00
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lusti vagy?
nov. 14. 11:04
 2/5 anonim ***** válasza:
75%

Felnőtt ember nem "zsarol senkit, megoldja egyedül a dolgait.

Azt az embert lehet "lelki terrorban" tartani aki pl. megfelelési kényszeres, vagy kapcsolatfüggő. Hagyni kell hogy a felnőtt ember egyedül boldoguljon. Lehet segíteni de az érzelmi zsarolásnak nem kell bedőlni.

Más dolog ha valaki "gyerekszinten van tartva", mindent intéznek helyette és a végén ez már alapelvárás lesz tőle, és más dolog ha egyszer kétszer segítenek neki és elfogadja a segítséget. De aki folyamatosan elvárja hogy mindent intézzenek helyette az nem normális.

nov. 14. 11:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért még távol áll a lelki terrortól. Manipuláció az lehet, hogy sajnáld, szégyelld magad, és legközelebb próbáld megcsinálni te magad. Esetleg segíts be neki. De az is lehet csak simán belefáradt abba, hogy tényleg nem számíthat rád még apróságokban sem. Ha meg esetleg tényleg valami mártírkodásról lenne szó, az már lehetne lelki terror, de ott emellett nagyon sok más, ennél gázabb dolgok is történnek. És akkor azokról tettél volna fel kérdést, nem az ilyen enyhébb fokozatról. Ha jól sejtem.
nov. 14. 11:32
 4/5 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem egyáltalán nem. Lehet te vagy picit érzékeny az ilyen dolgokra.
nov. 14. 11:57
 5/5 A kérdező kommentje:

A kapcsolatunk nem szól másról mint hogy az ő dolgairól és annak megoldásáról vagy abban segítésről.

Még orvoshoz is nekem kellett kérni időpontot hogy mikor menjen; ezért hívott fel nap közben.

Vagy sok dolog van amit tudom ha nem csinálom meg akkor ő nem fogja

nov. 14. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!