Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez a lelki terror ? Vagy mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a lelki terror ? Vagy mi...

Figyelt kérdés
A barátom 35 éves,persze tudom,hogy egy férfinek nehezebb az érzéseiről beszélni,de vele kb ez lehetetlen ...Félig elkezd valamit ,aztán mondja :na mindegy ,most nem tudok többet mondani ,ne is erőltesd!Most bevágta a durcit,mert nem tudtam ma menni hozzá,de azért ürügyekkel fel-felhívott ...és most mondta ,hogy látott egy asztalt ,tök jó,kell-e nekem ...mondtam ,hogy nem kell,így is csak gyűlik a kacat ,majd szelektálni akarok .Erre ő:mert ő csak a szemetet hozza ide ? Azóta nem is válaszol....és mondta ,ha máskor kell valami fel ne hívjam ,mert nem hoz semmit .Soha ,de tényleg soha nem kértem ,hogy menjen el az én ügyemben intézkedni ,amikor az IKEAból rendeltem ágyat ,azt is kiszállítással kértem ,csak az összeszerelésben kértem segítséget.Mindig azt mondja ,hogy ő mennyi mindent tesz értem ...meg ,hogy ha ő megmond valamit ,annak úgy kell lennie ...amúgy màr szakítottak vele ,csak az élethelyzetem miatt magányos vagyok ,ismerkedni viszont nem igazán van lehetőségem és nem is vágyok rá,ezért mondom ,na jó,őt már ismerem .Tudom ,hogy nagyon szánalmas ...1 hónapja nem volt köztünk semmi megint ,de beszélünk telefonon ,mert azt a részét nem sikerült leépítenem ,de azért nem mentem ,mert nem akarok vele lefeküdni már,viszont még kötődök érzelmileg .

2020. nov. 9. 21:34
A kérdező szavazást indított:
Lelki terror
Gyerekes
6 szavazat
 1/10 A kérdező kommentje:
Nincs egyàltalán
2020. nov. 9. 21:38
 2/10 A kérdező kommentje:
És nem is jószívű
2020. nov. 9. 21:38
 3/10 A kérdező kommentje:
Az asztalt is ingyen adják ,apróhirdetéseket szokott bújni ,csak felajánlotta ,hogy kell - e nekem ?
2020. nov. 9. 21:40
 4/10 anonim ***** válasza:
94%

A pénz egy dolog, de ha nem is jószívű, akkor mit látsz benne?

Egyébként nem tudom ez mi, de szeirntem egy infantilis pasi hisztizése. Komolytalan.

35F

2020. nov. 9. 21:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem van egy olyan tulajdonságom ,ami lehetne pozitív is ,de a kapcsolataimban negatív,hogy mindenkiben meglátom a szépet ,meg ha 10 /8 dolog rossz,de 2 jó,akkor arra emlékszem .Pl,hogy milyen rendes volt ,hogy összeszerelte az ágyam ,de pl el is mehettünk volna érte ,mivel egy párkapcsolatban ez nem olyan nagy dolog .Azért a gavallér nem itt kezdődik .Ja meg persze én igyekszem a kedvencét főzni stb stb ,szóval még nem is egyoldalú egyáltalán .Azt írta egyszer :tudom ,hogy te sokat teszel értem ,én meg nem teszek annyit érted ,de remélem megvàltozok 😂hát nem úgy tűnik 😅
2020. nov. 9. 21:55
 6/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok túlsúlyos
2020. nov. 9. 21:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Minek változzon meg, ha te így is kötődsz hozzá?
2020. nov. 9. 22:06
 8/10 A kérdező kommentje:
Azért is kötődök,mert külföldön vagyok ,család nélkül .Dolgozom és van egy kislányom ,aki mellett nem léphetek csak úgy le randizgatni és soha nem voltam Tinderen meg ilyesmiken,lenne egy -két ember ,de nem tudok egy kávét meginni sem senkivel ,mert nehezen nyitok ,főleg amíg ez az illető valamilyen szinten jelen van .
2020. nov. 9. 22:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

tudom,hogy egy férfinek nehezebb az érzéseiről beszélni, - ez csak egy ostoba tarsadalmi sztereotipia amit belenevelnek az emberekbe. Egy tudatos ffi ugyanugy beszel az erzeseirol

Kerdezo te meg dobd ki, tobbet visz el az eletedbol mint amit hozzaaadna

2020. nov. 9. 22:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Ez így van ,ahogy az utolsó írta .Még annyi ,hogy sokszor nem is ő hiányzik ,hanem úgymond a felnőtt társaság vagy a férfi energia (barátnőim vannak ),1 legjobb és 2-3 még ,velük össze is járunk .Amúgy a férfi sokszor játssza ezt a semmibe vevős játékot ,nem válaszol ,megsértődik ,én meg eddig sokszor bocsánatot kértem a semmiért ,jobb a béke alapon .Amúgy extrém konfliktuskerülő és megalkuvó vagyok ...De tudjátok ,az a semmibe sem vesznek érzés olyan dühítő és ő ilyenkor pont erre játszik ....Ezzel kapcsolatban mit tanácsolnátok ?
2020. nov. 9. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!