Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ebből teljesen felállni?
Kérdésem azzal kapcsolatban lenne, hogy hogyan lehetek újra a régi?
Egészen 21 éves koromig normális életem volt hitrendszerem stb teli voltam célokkal tervekkel amíg nem jött az életembe egy testi-lelki bantalmazo férfi. Teljesen lerombolta az önbecsülésem, kizsigerelt leépítette a hitrendszerem.
A szakítás után ami 2 éve volt kB, 1 évig súlyos depresszióban szenvedtem (16 óra alvás 2 óra ébrenlét, néha sarki boltba kajabevasarlas és futás haza) amihez képest sikerült rendbe hoznom magam. Egyetemről kirugtak, munkahelyrol is, de sikerült mindent visszarendeznem.
Viszont azt érzem hogy az eset óta teljesen megváltoztam, már nincsenek barátaim sem és sokszor dührohamot kapok, utalok mindenkit, öngyilkossági gondolatok stb. Orvosnál voltam régen de azt érzem nem tudnak segíteni és tudom azt is hogy magamnak kelll elrendeznem, de mégis hogyan?!
Bántott mert nem mondhattam senkinek erről bővebben semmit hiszen félek még mindig a volt paromtol. Hogyan állhatnék ebből fel? Azt érzem teljesen magam kivul vagyok és bár mindent megcsinálok az életben vagyis igyekszem, de mégis nem tudok vissza illeszkedni a társadalomba, nem tudok teljes értékű ember/nő lenni.
Nektek mi a meglátásotok? Egy ilyen szituáció után hogyan építheti vissza egy nő az önbecsülését? (hozzá teszem azért történt ez mert el akartam hagyni és emiatt tartott terrorban)
Egy normális új pár kell neked. A normálison nem a külsőt értem, hanem neked most egy lelki társ kell, aki nem feltétlenül Brad Pitt.
Amúgy nem értem, egy nőt mi tart benne egy bántalmazó kapcsolatban hosszú ideig. Az első pofon után kíméletlenül pakolsz és otthagyod. Nem fogod tudni megjavítani, az a párc perc szex meg nem ér annyit, hogy üssenek érte, ugye? Hiába fogadkozik, ha egyszer megütött, mégegyszer meg fog, még akkor is, ha téged okol majd érte.
Tanuljon ebből minden nő, akit bánt a párja.
Természetesen Megértem ezt az álláspontot is. De egészen eddig a kapcsolatig én nem tudtam arról sem hogy mi az hogy narcisztikus személyiségzavar. 21 22 éves lányok /nők oké hogy nem 15-16 évesek már hogy hülyék legyenek, de olcsó mentség, amíg nincs előtted normális családi kép sem (mondjuk mert a szüleid is hasonló elcseszett kapcsolatban éltek) addig nem tudod Hogy mi az ami normális egy beszűkült tudatallapotba amit a férfi ügyesen kihasznál.
Ez ellen nem tudom mi a megoldás, hiszen én is egy áldozat vagyok, aki elhitte azt hogy szerelemfeltes miatt bukik ki az ember, de közben nem látja azt hogy ez az ember mondjuk a nőnél is kevesebbnek érzi magát és ezert szipolyozza ki a másikat. Az a baj hogy tudom külső szemmel minden mas, hiszen nekem is 2 év kellett hogy meg lássam. A kérdés inkább arról is szólt hogy vajon egy ilyen esemény után képes az áldozat talpra állni..?!
Ja és még hozzá teszem számtalan pofon utan össze pakoltam, emiatt bezárt a házba elvette a telefonom mindenem volt hogy össze törte, volt félig taxis hivasban voltam és kitekerte a kezemből a telefont.
Mikor kiszabadultam akkor pedig 0-24be a lakohelyemnel kovajgott telefonon zaklatott, ha tiltottam akkor fenyegetőzött. Tehát mindent elkövetett hogy egy szusznyi lelekjelenletem nyugalmam sem legyen. Halistennek sikerült ebből a pokolból kiszabadulnom és ugye "épíkezem" magamban, de egyszerűen a szorongas megmaradt, ha férfiakról van szó szintén, már nem is érdekelnek hogy őszinte legyek. Tudom hogy nem normális az egész ezért fordultam ide, hogy vajon ezek utan van-e valami gyógymód mert a múltam nem tudom lezarni gondolatban és ez az egész pokol még mindig meghatároz ENGEM.
Túl sok újat senki nem fog tudni mondani.
Egyedül élsz vagy otthon szülőkkel?
Amúgy van családod, támogatnak? Vannak barátok?
Milyen jelenleg a munkahelyeden?
mi tölti ki egy napodat, egy hetedet, mit csinálsz hová jársz el az elmúlt 2 évben?
Nem kell ide másik pasi, nem az a megoldás.
Nagyon jól haladsz, csak így tovább! Egyszerűen csak megakadtál, de ez nem a vég. Amikor otthagytad a pasit, már megtetted a nehezét. :)
Ha arra képes voltál, bármi menni fog, csak elég idő kell hozzá.
Ha ebben a gyógyulási szakaszban egyedül érzed magad, vedd fel a kapcsolatot a NANE alapítvánnyal. Biztosan tudnak neked pár hasznos tippet adni, vagy legalább meghallgatnak. :)
Kitartást, és fel a fejjel.
Ha esetleg szeretnél beszélgetni, szívesen beszélgetek veled itt vagy privátban
22/L
És mit tervezel a jövődet illetően?
Mik a céljaid az elkövetkezendő hetekben években?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!