Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesznek a lányok bunkók meg kezdik lelkileg terrorizálni azt akit megkedvelnek?
Figyelt kérdés
Többször belefutottam ilyenbe. Az elején aranyosak, aztán amikor összejönnek veled, vagy elkezdenek kedvelni, megmutatják a foguk fehérjét, parasztok lesznek és minden miatt beszólnak. Miért?nov. 9. 16:52
1/9 anonim válasza:
Elmagyaráznád ezt a bizonyos "lelki terrort"?
3/9 A kérdező kommentje:
1: minden miatt hiszti, bunkóskodás, mindenre beszólás, erőszakosság, baszogatás, szemétkedés
nov. 9. 18:43
5/9 anonim válasza:
Mert nem vagy elég erős a szemükben. Az ilyeneket ha párszor jól megtéped szex közben akkor kezesbárány lesz
6/9 anonim válasza:
Nem szabad hagyni ezt, hogy folyton provokáljon és tesztelgessen, különben teljesen a fejedre nő. És elveszted nála a férfi mivoltodat, aztán kukában landolsz a végén. Korlátokat kell nekik szabni és határokat.
7/9 anonim válasza:
Sok ember ilyen amugy baratsagban is. Nemtol fuggetlenul... neveletlenseg, tapintatlansag, eretlenseg es empatiadefektus az oka. Ilyenkor hatarozottan, kisse eroszakosan mar az elso ilyen megnyilvanulast vissza kell verni es ha az illetp valoban szeret, akkor igy visszafogja magat. Ez tkp kondicionalasa a masiknak, buntetessel tanitod, hogy hogyan ne viselkedjen.
8/9 anonim válasza:
Szerintem túlzottan szolgalelkű vagy, és hagyod ezt a bánásmódot, és ezt felismerik.
Legyél korrekt és erős, akivel nem lehet akármit megtenni.
9/9 A kérdező kommentje:
8: nem vagyok szolgalelkű, mert nagyon hamar jegelem az ilyen kapcsolatokat. ha rájuk szóltam, akkor meg még nekik állt feljebb. aztán mehet amerre lát, csókolom.
tegnapelőtt 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!