Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok ,nok, eszrevettetek,hogyha egy ferfi azt mondogatja,h o nem veri a noket,akkor o valojaban terrorizalja,manipulalja a noket?
Figyelt kérdés
Egy rendes pasim se bizonygatta,h o nem ver meg not.
N
2023. júl. 8. 19:03
1/6 anonim válasza:
Egy rendes pasi nem beszél arról, hogy rendes hanem amúgy is úgy viselkedik és nem kérkedik vele. Meg amúgy is alapnak kéne lennie , hogy nem veri a nőket , nem még azért ő az értékesebb mert egy alapvető dolgot el tudd végezni... Mert szerintem ha erről beszélnie kell akkor vagy valami nem stimmel vele , vagy csak ennyit képes nyújtani a másik felé, hogy legalább nem veri az aztán elég egy működőképes kapcsolathoz
29N
2/6 anonim válasza:
Általában mindenre igaz az, hogyha valaki valamit kiemel, hogy "nem" teszi, akkor annak épp az ellenkezője igaz. Akár nő mondja, akár férfi. (F)
3/6 anonim válasza:
Szerencsére nem ismerek nőverőket (vagy nem tudok róla), úgyhogy nem vettem még észre ilyet, de szerintem is eléggé red flag, amikor valaki az alap dolgokat hangsúlyozza ki magával kapcsolatban.
4/6 anonim válasza:
Egy pasim volt egyik se. De aki csak úgy hangoztatja, hogy Ő nem...az sokszor pont igen.
5/6 anonim válasza:
Így igaz. Normális férfinek eszébe sem jutna ezt mondani.
És általánosságban is igaz, aki azzal jön, hogy ő milyen jó ember, milyen becsületes, stb, azzal légy nagyon óvatos
6/6 anonim válasza:
Ha sz9ba hozza valaki es ugy mondja hogy nem ver noket az mas mint ha csak ugy magatol hozna elo.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!