Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Munkahelyen azért nézeget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkahelyen azért nézeget valaki, mert bejövök neki, vagy csak bámészkodik?

Figyelt kérdés

Melyikre nagyobb az esély? Nyilván nekem bejön, én azért nézem, de sok kolléga elmászkál mindig a környékemen és én eleve bámészkodós vagyok :D szóval megnézem mindet, de nem szokott a nagy részük visszanézni, csak céltudatosan mennek amerre mennek. Aki kb mindig elnéz az irányomba, neki bejöhetek? Egyelőre kommunikálni nem volt alkalmam vele, én szinte mindig a helyemen vagyok, nem járok az ebédlőbe, ha meg elhagyom a helyemet az azért van, mert valami konkrét dolgom van valahol máshol és azt intézem és megyek vissza. Ő szintén ugyanez, vagy a helyén dolgozik, vagy intéz valamit máshol.

Tudom, hogy senki nem látó, szóval a kérdés inkább az, hogy ti szoktatok csak úgy tök véletlenül mindig megnézni valakiket, vagy ha nincs senki a közelben, aki tetszene, akkor nem bámészkodtok összevissza?

nov. 12. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Azért nézeget, mert van szeme.

Majd ha akar valamit tőled,közli...

nov. 12. 23:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokszor egymásra téved a tekintetetek akkor igen.
nov. 13. 03:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért néz, mert nézed. Azt hiszi ki akarod rabolni.
nov. 13. 09:29
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Az ilyen kérdéseknél nem ártana feltüntetni, hogy a kérdező nő vagy férfi.
nov. 13. 11:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk mivel mind a ketten nézzük egymást, igazából bármelyik fél szemszögéből feltehető a kérdés.
nov. 13. 21:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát, ja, csak a férfi és a nő nem egyforma. Bármily meglepő is.
nov. 13. 21:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Mi a különbség? Miért néz a nő és miért a férfi? Tényleg érdekel, a saját nememtől függetlenül.
nov. 13. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
Mert ha csápolsz az feltűnő.
nov. 14. 02:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!