Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tibemennétek a párotok elé a munkahelyére meglepetésből?
Figyelt kérdés
Ti bemennétek a párotok elé a munkahelyére amikor ő végez, kocsival úgyhogy ő nem tud róla?
Szerintetek ez gáz? :)
okt. 22. 11:18
1/42 anonim válasza:
Gáz, ki lehetne bírni meg haza ér. Amúgy nem biztos, hogy örülne neki, másképp kéne meglepni kérdező. Az, hogy lát téged az miota egyébként meglepetes? Vegyél neki valamit, főzz neki, vagy valami ilyesmi.
2/42 A kérdező kommentje:
Ja én ki bírom, ti véleményetekre vagyok kíváncsi :)
okt. 22. 11:23
3/42 anonim válasza:
Nem feltétlenül jó ötlet ez, illetve nagyon meg kell gondolni.
Ha pl. egy pasi Ferrari-val kimenne a barátnője elé, a munkatársak azt is gondolhatnák, hogy a nő ezzel akar felvágni, hogy milyen gazdag pasija van. És lehet, onnantól szivatnák/kiközösítenék.
4/42 anonim válasza:
Szánalmas. Szakítanék is vele. Ne ellenőrizgessen a munkahelyemen.
5/42 anonim válasza:
Én örülnék neki. De mivel nálunk nekem van kocsim és a páromnak nincs így én szoktam elmenni a munkahelyre. Persze mikor ott vagyok írok neki hogy a parkolóban várom. Nem volt eddig semmi probléma belőle.
6/42 anonim válasza:
Ha meg van beszélve, akkor rendben van. "Meglepetésből" nem tartom jó ötletnek. Nálunk van, hogy bent kell maradni tovább, vagy épp el kell szaladnom még valahova munka után. Jópofizni kell, mert bejött, de közben nem kellett volna, sőt inkább teher.
7/42 A kérdező kommentje:
Köszi ;)
okt. 22. 11:31
8/42 anonim válasza:
A következő lépés, hogy majd az összes ebédszünetben is ott terem és hozza a leveskét, meg jönni akar majd a munkahelyi csapatépítőmre is. Kuka.
9/42 anonim válasza:
A legtöbb esetben ez nem más, mint kontroll.
10/42 A kérdező kommentje:
Utolsó; szó sincs erről.
Meglepetés akart lenni de gondoltam valamit a háttérbe H nem biztos jó ötlet.
Szólok neki és bemegyek elé ha akarja. :)
okt. 22. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!