Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tibemennétek a párotok elé a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tibemennétek a párotok elé a munkahelyére meglepetésből?

Figyelt kérdés

Ti bemennétek a párotok elé a munkahelyére amikor ő végez, kocsival úgyhogy ő nem tud róla?

Szerintetek ez gáz? :)

okt. 22. 11:18
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
73%
És merjen majd nemet mondani. Ahogy 6-os is írta "jópofizni kell, mert bejött, de közben nem kellett volna, sőt inkább teher." Ugyanez vonatkozik arra is, ha megkérdezed. Annyi, hogy ha tud róla, akkor legalább kevésbé hozod kényelmetlen helyzetbe, mert tudja, hogy figyelik.
okt. 22. 11:48
 12/42 anonim ***** válasza:
67%
Jézus kicsit sem paranoiásak itt az emberek :D miért kell egyből kavarni meg kitalálni dolgokat? Az ember néha napján nem lepheti meg a párját? Engem is lepett már meg a párom munkahelyen, orvosnál, vizsgáról jöttem ki és ott várt pedig egy szóval sem mondta de én még is örültem neki :)
okt. 22. 11:49
 13/42 anonim ***** válasza:
63%
Kicsit más helyzet, ha orvoshoz megy valaki és oda jön elé a párja, mint ha a munkahelyén figyelgeti és odamegy kérés és jelzés nélkül, mert ő hű de jó fej. De van akinek bejön a kontroll-mániás kapcsolat.
okt. 22. 11:55
 14/42 anonim ***** válasza:
57%
Ez cseppet sem figyelgetés vagy kontrollmánia azért mert pár havonta megvárja a parkolóban. Túlzásba estek de mindegy....
okt. 22. 12:01
 15/42 anonim ***** válasza:
73%
A 6-ossal értek egyet, simán adódhat belőle kellemetlenség is.
okt. 22. 12:37
 16/42 anonim ***** válasza:
53%
Nekem olyan pár nem kéne és szerencsére nincs is, mint első kommentelők!
okt. 22. 12:43
 17/42 anonim ***** válasza:
77%

Attól függ, miért. Elmegyünk valahova? Ha csak úgy, az nem tetszene. Nem szeretem a meglepiket. Azt szeretem, ha izgatottan várhatok arra, amiről tudom, hogy meg fog történni.

De a párodat illene ennyire ismerned. Vagy ez is ilyen kommunikációmentes szexkapcsi?

okt. 22. 12:55
 18/42 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem ha nem állandó a dolog, hanem egyszer-egyszer meglepi a másikat, akkor egyáltalán nem gáz meg nem kontrollmánia. Minden nap ne jöjjön elém, ha én nem akarom. De ez már szerintem is túlzó paranoia, amit itt előadnak egyesek, pedig én is rühellem a komplexusos, kontrollmániás barmokat, de attól még mert egyszer kitalálja az ember, hogy hihihi meglepem a Katit a melóban, még nem lesz automatikusan az.

De ugye ehhez nem árt, ha ismered a párodat is valamennyire, mert nem mindenki tudja jól kezelni a váratlan helyzeteket = nem szeretik a meglepit, ahogy itt írják. És akkor annak nem az lesz a vége, amit várnál, hogy boldogan megy hozzád, hogy de jóóóó hogy itt vaaagy, hanem pislog majd, hogy hát te? Az meg mind a két félnek kellemetlen.

okt. 22. 13:00
 19/42 anonim ***** válasza:
83%
Itt a kulcsszó az "úgy, hogy ő nem tud róla". Egészséges kapcsolatban miért akarnám pont a munkahelyén titokban meglepni? Attól, hogy az egyik fél nem veszi észre magát, attól még szerintem ritka, hogy a másiknak tetszik az ilyen meglepi ellenőrzés bárhol is. Úgyhogy lehet menni, csak lehet, hogy kisvártatva már nem lesz ki elé.
okt. 22. 13:06
 20/42 anonim ***** válasza:
38%
Attól függ miért teszed! Ha féltékenységből akkor gáz. Ha valamilyen meglepetés miatt akkor meg okés.
okt. 22. 13:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!