Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tibemennétek a párotok elé a munkahelyére meglepetésből?
Figyelt kérdés
Ti bemennétek a párotok elé a munkahelyére amikor ő végez, kocsival úgyhogy ő nem tud róla?
Szerintetek ez gáz? :)
okt. 22. 11:18
21/42 anonim válasza:
Szerintem gáz...olyan kontroll szagú, hogy odamész mutogatni magadat, hogy vagy és létezel, tessék tudni róla, hogy nem szabad préda. Hacsak nem arról van szó, hogy megbeszélitek, hogy utána onnan mentek tovább, szerintem ez nagyon gáz. Nem mindenki akarja a munkahelyén kiteregetni a magánéletét, hogy milyen párja van, van-e egyáltalán, stb. Meg egyébként is
22/42 anonim válasza:
Én semmilyen hasonló meglepetést nem szeretek. De persze fogalmam sincs, te milyen munkahelyről beszélsz.
Nálam az, hogy kint áll az irodaház előtt este hatkir az senkinek nem tűnne fel, jó eséllyel nekem sem.
23/42 anonim válasza:
Úristen, micsoda válaszok... Nem vagyok ebben a helyzetben, van autóm. De egy normális nő örülne annak, hogy mikor fáradtan kijön a munkahelyéről, nem kell tömegközlekedéssel hazabumlizni. Akit ez zavar, annak biztosan van valami takargatni valója.
24/42 anonim válasza:
23
Vagy csak simán szereti, ha megbeszélik vele a dolgokat, és nem csinálnak neki random programot. Ehhez mit szólsz?
25/42 anonim válasza:
23-assal teljesen egyetértek. Eddig oda-vissza ez tök jó gesztus, kb olyan ez, mint bármilyen meglepetés, tehát virág, vagy ajándék, vagy egy koncertjegy. Nincs ebben semmi kontroll. Csak egy pozitív meglepetés, ennyi. Aki ebbe rosszat lát, hát nem tudom... ott valami nem tiszta a két ember között.
26/42 anonim válasza:
23
Honnan veszed, hogy a nő elé mennek és nem fordítva?
Ja, mert nőnek nem lehet kocsija? Vagy ha egy kocsijuk van közösen, akkor evidens, hogy a pasi használja?
28/42 anonim válasza:
25
Nem rosszat látok bele, csak szeretem. Számomra a tiszteletlenség jele, ha nem beszélik meg velem a közös programot / bármilyen programváltozást.
29/42 anonim válasza:
27: Nem feltétlen. Nem mindenki kontrollmániás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!