Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erősen túlsúlyos férfiak és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erősen túlsúlyos férfiak és nők, nálatok a kövérség mennyire befolyásolja negatívan az ismerkedést, párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
nov. 11. 18:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
74%
Most nyílt a közelben egy cukrászda és isteni süteményeket adnak. Alig várom, hogy a számban érezzem.
nov. 11. 19:41
 12/17 A kérdező kommentje:
1-es és így most van esélyed sportos férfiaknál?
nov. 11. 19:55
 13/17 anonim ***** válasza:
82%
12: van. Mármint nem a kondis izomtibiknél meg a focistáknál, náluk még mindig nincs (legalábbis a többségüknél, mert kivételek mindig akadnak), de hála az égnek nem is azt a típust keresem. Idén találtam meg a páromat társkeresőn, ő kifejezetten aktív, sportos életvitelű ember.
nov. 11. 19:59
 14/17 A kérdező kommentje:
Akkor végülis mindenképp az jön ki, hogy a sportos férfiaknak tizszer nagyobb esélyük van a szebb nőknél. Márcsak ezérr is ki akarom kicsit gyúrni magam meg fogyni. Én már meghalok nö nélkül komolyan
nov. 11. 20:31
 15/17 anonim ***** válasza:
68%
Izmosan is meg fogsz halni nő nélkül és ezt megérzik rajtad a nők, abszolút nem leszel vonzó. És ha izmos leszel azért nem fog járni nő sok mindent kell tenni ezenkivül, nekünk férfiaknak hatványozottan nehezebb dolgunk van mint forditott esetben egy nőnek.
nov. 11. 20:34
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem erősen túlsúlyos voltam, hanem II. fokú elhízott, és nem is akartam kapcsolatot. Ha valami félisten Chris Hemsworth akart volna velem összejönni, nem mentem volna bele. Ahhoz sem lett volna önbizalmam, hogy megfogjam a kezét? Szexelni? Pff.
tegnapelőtt 00:05
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Kimondottan olyan oldalakon ismerkedek, ahol kövér/telt nőket kedvelő férfiak vannak. Mivel az arcom szép, és a plusz kilók is jól vannak elrendezve (homokóra alkat, csak jó sok plusz órával), így az ilyen társkeresőkön elég népszerű vagyok. Nekem is a magas, mackós férfiak tetszenek, aki minimum nehezebb, mint én. Magasabbnak lenni nem kihívás.
tegnapelőtt 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!