Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az bántás ha a párom lekövèrez vagy igaza van ?
Figyelt kérdés
Mióta vele vagyok felszedtem 20 kg ot . Tudom hogy meghíztam tisztában vagyok vele ès ezt már neki is elmondtam egy párszor ès azt is hogy nem esik jól ha ilyeneket mond... Mi ez a bèl ? Ne haragudj de rohadt kövèr vagy, a disznónak nincs ilyen csülke, tokás , mekkora a fejed , van ám bèl , te azt hiszed szèp vagy ? Vannak nálad szebbek is ... Ès mèg sorolhatnám.2022. nov. 26. 09:54
1/26 A kérdező kommentje:
Rengetegszer elkezdtem fogyózni de kudarcba fulladt. De nem adom fel soha .
2022. nov. 26. 09:56
2/26 anonim válasza:
Bántás amit csinál ami nem normális, hagyd is ott a picsába, de magad miatt figyelj az egészségedre azért!
sok sikert!
3/26 anonim válasza:
Ha kövér vagy - akkor, ha ezt szépen mondaná, jogos lenne.
A stílusa viszont már nem az, ez kb. az általános iskolai "bully" gyerekek szintje az amcsiknál.
4/26 anonim válasza:
Nyugodtan szenvedj tovább, megérdemled ha ennyire hagyod megalázni magad. Hogy ez miért jó neked azt szerintem te se tudod. De szenvedj csak.
5/26 anonim válasza:
Csak azért van veled, mert nem akad más, úgyhogy hagyd el és kezdj el egészségedre figyelni ÖNMAGAD miatt, ne miatta!
6/26 anonim válasza:
Ha így beszél veled akkor itt sajnos az van, hogy nem szeret téged.. ha valakit szeretünk azzal nem beszélünk így. Sokkal normálisabban el lehetne az ilyesmit mondani a másiknak, de így beszélni vele és alázni elég aljas dolog.
Miért fulladsz kudarcba? Mit csinálsz pontosan?
7/26 anonim válasza:
Bontás, s bunkóság. Viszont tegyél érte , hogy az a 20 kiló lemenjen. Ha sikerült, hagyd ott a párod.
9/26 anonim válasza:
Kérdező, mi volt az oka annak, hogy fölszedted azt a 20 kg-t?
10/26 anonim válasza:
Nyugodtan dobd ki. Ez bántalmazás. Nem azért, mert észreveszi és szóváteszi, hogy híztál, hanem ahogyan. Tudatosan sértegetni ás bántani akar. Lehet a dolgokat elfogadható formában is közölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!