Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az bántás ha a párom lekövèrez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az bántás ha a párom lekövèrez vagy igaza van ?

Figyelt kérdés
Mióta vele vagyok felszedtem 20 kg ot . Tudom hogy meghíztam tisztában vagyok vele ès ezt már neki is elmondtam egy párszor ès azt is hogy nem esik jól ha ilyeneket mond... Mi ez a bèl ? Ne haragudj de rohadt kövèr vagy, a disznónak nincs ilyen csülke, tokás , mekkora a fejed , van ám bèl , te azt hiszed szèp vagy ? Vannak nálad szebbek is ... Ès mèg sorolhatnám.

2022. nov. 26. 09:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
59%

“Mióta vele vagyok felszedtem 20 kg ot”

-Zavarna, ha ő szedne föl 50 kg-ot? Kívánnád, szeretnéd úgy is? Sok az a 20, mondjon bárki bármit.

"Rengetegszer elkezdtem fogyózni de kudarcba fulladt. De nem adom fel soha ."

-Figyi, nem csesztetni akarlak, de ez önellentmondás. Most nem adod föl, vagy már végtelenszer kudarcot vallott? Nem nehéz amúgy vékonynak maradni, csak nem kéne végtelen szart enni, lehet lepontozni.

"Mi ez a bèl ? Ne haragudj de rohadt kövèr vagy, a disznónak nincs ilyen csülke, tokás , mekkora a fejed , van ám bèl , te azt hiszed szèp vagy ? Vannak nálad szebbek is ... Ès mèg sorolhatnám."

-Jó, ez tényleg rohadt nagy bunkóság.

2022. nov. 26. 10:42
 12/26 anonim ***** válasza:
98%
Nem értem, hogy ti minek vagytok együtt.
2022. nov. 26. 10:55
 13/26 anonim ***** válasza:
Vannak, akik a husi nőkre buknak. Olyan párt kell keresni. Vagy el kell kezdeni fogyózni, de ha hajlamos vagy a hízásra, akkor könnyen visszajönnek a kilók. Amúgy meg a barátod minek van veled,ha nem jössz be neki? Én biztosan nem hallgatnám az oltásokat.
2022. nov. 26. 11:06
 14/26 anonim ***** válasza:
57%

Ahogyan ezeket mondja az roppant bunkóság tőle. Vagyis picit sem tisztel, vagyis ennek a kapcsolatnak annyi. Ez az érem egyik oldala. A másik, hogy tetszettél neki valahogy azért jöttetek össze. Aztán felszedtél 20kg ot. Ami azért rohadt sok. Amikor 10kg volt már rajtad miért nem vetted észre? Hagytad eldurvulni a helyzetet, más kinézetű ember lettél mint akivel ő őszejött.

És, hogy fullad kudarcba egy fogyókúra? Úgy, hogy tolod a kaját a torkodon lefelé ha kell ha nem. De nem adod fel. Mit? Kezdj mozogni, futás, bármi, és ne zabálj. Ne vegyél haza édességet, nasit. Attól, hogy 20x elkezded és 20x feladod nem lesz jobb a helyzet, sőt. Egyre lejjebb süllyedsz magad előtt is a folyamatos kudarcok miatt.

Szóval igen bántás ha lekövérez de igaza van.

2022. nov. 26. 11:15
 15/26 anonim ***** válasza:
79%

Nézd azt mondják az igazság mindig fáj. Itt csak a stílus ami nem szép.

Furcsa mód lehet motiválni akart.

Nálunk is hasonló volt. Először próbáltam szép szavakkal ráébreszteni, utána kicsit nyersebben.

Elkeserített h voltunk orvosnál más ügyből és ő is figyelmeztette h ha gyereket akar akkor már most figyelni kell a súlyára. Ő gyereket akar és a doki szava se hatott nemhogy az enyém mindamellett h fizikailag is érezte h van pár kg +.

2022. nov. 26. 11:49
 16/26 anonim ***** válasza:
70%

Verbális bántalmazás és egy bunkó. Normális EMBER (te párodnak még az állat megnevezés is bőven bók lenne) nem beszél így egy másik EMBERREL (mondjuk állattal se).

Kihajítanám.

És hidd el, a fogyás akkor egyszerű (persze azon túl, hogy kalóriadeficitben kell lenned), ha kiegyensúlyozott és boldog vagy.

Tapasztalat. Nekem azóta könnyebb a fogyás és mutat hétről hétre kevesebbet a mérleg, amióta kiegyensúlyozott vagyok, boldog vagyok, nyugodt vagyok. Ettől egyik se leszel, csak stresszes, az meg a fogyásnak (meg másnak se) nem tesz jót.

2022. nov. 26. 13:32
 17/26 anonim ***** válasza:
82%
Dobd ki! Minimum 10en fognak sorban állni erted
2022. nov. 26. 13:56
 18/26 anonim ***** válasza:
37%
Ha valaki valóban le akar fogyni, az le is fog. A többi csak rizsa. Saját tapasztalatból beszélek. Amíg nincsen elég akaraterő benned, addig úgyis csak falni fogsz.
2022. nov. 26. 13:56
 19/26 anonim ***** válasza:
34%
Ha valaki szeret, az kövéren is szeret!
2022. nov. 27. 05:19
 20/26 anonim ***** válasza:
28%

Igen, ez így van.

Talán még jobban is kéne, hogy szeressen.

Gondolom szép nagy cicijeid lettek, jó nagy paskolni való popsid, jó kis combikáid, stb stb.

Én már a gondolattól is majdnem eldurranok.

2022. nov. 27. 06:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!