Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erősen túlsúlyos férfiak és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erősen túlsúlyos férfiak és nők, nálatok a kövérség mennyire befolyásolja negatívan az ismerkedést, párkapcsolatot?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 18:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Én voltam erősen túlsúlyos, de egyrészt egészségem miatt, másrészt meg, bevallom, amiatt is fogytam, hogy láttam, milyen típusú férfiakra lehetne esélyem vékonyabban. És nem, nem az izmos latin macsót értem ez alatt, hanem értelmes, igényes, ízléses embereket. Amikor 156 centihez 100 kiló voltam, jobbára semmilyen általam ismert nyelvet nem beszélő, fura, gyanús külföldi fazonok, koszosbőrű csövesek meg 60+-os papik próbálkoztak nálam, meg buliban pár spicces pasas, akik azt gondolták, engem könnyen meg lehet majd dugni, mert "úgysem kellek másnak". Mindig akad kivétel, ezzel tisztában vagyok, de azért úgy döntöttem, dolgozom az esélyeimen (is),
tegnapelőtt 18:17
 2/17 anonim ***** válasza:
0%
És most mennyi vagy 1es?
tegnapelőtt 18:26
 3/17 anonim ***** válasza:
78%
1. vagyok: 61-65 között mozgok (sajnos elég stresszes most a munkám és néha stressz-eszem)
tegnapelőtt 18:32
 4/17 anonim ***** válasza:
14%

1. nekem tetszettél volna úgy is

61/papi

tegnapelőtt 18:52
 5/17 anonim ***** válasza:
47%

Nem ismerkedem már régóta. Valószínűleg hamarosan belehalok a szövődményeibe.

Egy hosszabb barátságomat elrontotta, hogy a másik félnek (ő a nő) kövérember fétise volt és ezt egy idő után rám is kiakarta terjeszteni. Hát, én ebbe soha nem mennék bele. Utálom ezt az egészet, mert egy hosszabb barátságom ment ezzel a kukába. Többet nem keresek barátokat se. Ennyi elég volt ebből is.

tegnapelőtt 18:54
 6/17 anonim ***** válasza:
74%
Gratu 1es. Hogy sikerült lefogyni? Én 120as férfi vagyok, de nem a nők, hanem magam .itt szeretnék kisebb lenni.
tegnapelőtt 19:04
 7/17 A kérdező kommentje:

1-es nagyon ügyes vagy gratulálok.

5-ös, hogy érted hogy a szövődményeibe? Van ebből kifolyólag valami betegséged? Megkérdezhetem milyen magas és hány kg vagy?

Kövér ember fétist hogy érted, mit akart a nő?

Én 181 cm magas férfi vagyok és 130 kg. Nekem 20-30 kg-t kéne fogynom, hogy sikeresebb legyek úgy érzem. Semmibe vesznek a nők. 3 éve kudarc az ismerkedés

tegnapelőtt 19:09
 8/17 anonim ***** válasza:
74%
Az ezzel járó puffadás - gázosodás, böfögés, pukizás erőren visszavett régen az ismerkedési kedvből.
tegnapelőtt 19:11
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok

- fél éves gyógyszeres kúra (PCOS-em volt... elvileg kigyógyultam belőle, de azért meghatározta azt is, mit hogy ehetek)

- kb. 8 éve heti 2 edzés személyi edzővel kihagyás nélkül, mellette séta, mostanában túrázás

- 1000-1100 kalóriás napi étrend, és lehetőleg egészséges ételekből (legyen elég fehérje és élelmi rost), kevés alkohol

tegnapelőtt 19:34
 10/17 anonim ***** válasza:
83%
Teltebb nőkre egy csomó kondis, izmos pasi bukik és nem csak szexre hanem simán fel is vállalják őket kapcsolatban is. Igazából nagyon megy a nőknél egy ideje a body positivity, két szalmaszálat nem kell keresztbe tenniük és úgy szépek ahogy vannak, a férfi meg csak izmosan (szálkástól a kigyúrtig) és 180 cm+ magasan igazi férfi. Mielőtt bárki megszólna igaz csak 176 cm de izmos férfi vagyok.
tegnapelőtt 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!