Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erősen túlsúlyos férfiak és nők, nálatok a kövérség mennyire befolyásolja negatívan az ismerkedést, párkapcsolatot?
1. nekem tetszettél volna úgy is
61/papi
Nem ismerkedem már régóta. Valószínűleg hamarosan belehalok a szövődményeibe.
Egy hosszabb barátságomat elrontotta, hogy a másik félnek (ő a nő) kövérember fétise volt és ezt egy idő után rám is kiakarta terjeszteni. Hát, én ebbe soha nem mennék bele. Utálom ezt az egészet, mert egy hosszabb barátságom ment ezzel a kukába. Többet nem keresek barátokat se. Ennyi elég volt ebből is.
1-es nagyon ügyes vagy gratulálok.
5-ös, hogy érted hogy a szövődményeibe? Van ebből kifolyólag valami betegséged? Megkérdezhetem milyen magas és hány kg vagy?
Kövér ember fétist hogy érted, mit akart a nő?
Én 181 cm magas férfi vagyok és 130 kg. Nekem 20-30 kg-t kéne fogynom, hogy sikeresebb legyek úgy érzem. Semmibe vesznek a nők. 3 éve kudarc az ismerkedés
1. vagyok
- fél éves gyógyszeres kúra (PCOS-em volt... elvileg kigyógyultam belőle, de azért meghatározta azt is, mit hogy ehetek)
- kb. 8 éve heti 2 edzés személyi edzővel kihagyás nélkül, mellette séta, mostanában túrázás
- 1000-1100 kalóriás napi étrend, és lehetőleg egészséges ételekből (legyen elég fehérje és élelmi rost), kevés alkohol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!