Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azért nincs barátom mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért nincs barátom mert kövér vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 20 éves lány vagyok és kövér. Számokat nem szeretnék írni. A lényeg az hogy nem az a fajta vagyok aki 60 valahány kilósan is azt mondja magára hogy jajj de kövér vagyok, hanem én TÉNYLEG kövér vagyok. Orvosok szerint is. Ezen már próbáltam változtatni, több fogyókúrát és módszert is kipróbáltam már de valahogy egyik sem vált be sosem. A fogyást valószínűleg a hormonális problémáim valamint a PCOS is megnehezíti. Ne értsetek félre, nem mentegetőzni akarok ezekkel. Csak ahogy látom hogy másról csak úgy olvadnak le a kilók valamint megehet bármit, nem fog elhízni, én meg ha ránézek valami ételre és már attól is hízok, az valahogy elveszi a motivációmat a fogyástól.

Igényesen öltözködöm, a testalkatomhoz megfelelően. Nem egy lepedőben járok mindenhova de azt sem lehet rám mondani hogy feszülős ruhákat hordok mert nem így van. Tehát a nem megfelelő öltözködés kizárva.

Nagyon odafigyelek a higiéniára. Minden nap zuhanyzok akár többször is. Tisztálkodás után dezodort vagy hónaljstiftet használok. Gyakran mosom a hajam, sosem járok zsíros hajjal. A körmeim tisztaságára is odafigyelek. Mosom a fogaimat reggel este, szájvizet használok és a fogorvost is meg szoktam látogatni néhány havonta. Az arcbőrömmel is foglalkozok, van reggeli és esti arcápolási rutinom. Nem sminkelek de a szemöldököm kozmetikussal szedetem és festetem. Szóval mind ezt figyelembe véve azt sem mondhatja senki hogy a külsőmre nézve igénytelen vagyok, tehát ez is kizárva.

Egyetemre járok, angol nyelvből középfokú komplex B2-es nyelvvizsgám van és most készülök a C1-es felsőfokra. Ezek alapján azt sem mondhatja rám senki hogy tanulatlan buta paraszt vagyok.

Kedves vagyok, segítőkész, idősebbekkel de kortársaimmal szemben is tisztelettudó. Néha kicsit visszahúzódó is vagyok de ha látom hogy egy társaság befogadó akkor hamar megnyílok. A félénkséget leszámítva szerintem a személyiségemmel sincs gond.

Tehát marad a kövérség. Tényleg ennyire sokat számít ez? Lehet valaki kedves, okos, igényes de mindez nem számít mert kövér? Tényleg csak a súlyom miatt nem kellek egy fiúnak sem? Nem top modell alkatot keresek, nekem a nagy darab, mackós alkatú férfiak és fiúk jönnek be de az a gond hogy mellettük is inkább vékony lányokat látok, nem kövéreket mint én :(

2023. jún. 18. 10:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Bocsi, én szívesen ismerkedtem volna veled, de a leírás alapján nem jönnék be, mert nem vagyok macis.
2023. jún. 18. 10:32
 2/12 anonim ***** válasza:
16%

Őszinte választ vársz?

Igen nagy mértékben azért.

Kisebb mértékben a természeteddel is probléma lehet, de van akinek ilyen fétise van, hogy kifejezetten a kövéreket szereti.

2023. jún. 18. 10:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Itt minden héten van egy kérdés amiben könyörög valaki mondjuk meg hol lehetne nagyon nagyon kövér nőkkel ismerkedni. CSak gondolom a való életben nehezen találnak az ilyen emberek egymásra.
2023. jún. 18. 10:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Kövér vagyok, szerető kapcsolatban élek.

Van egy ismerősöm, ő elég durván elhízott, és rá is rátalált a szerelem.

Nem fogok hazudni, biztos sok pasinál kizáró tényező, de nem mindeninél. Sokszor a kövérség miatti önbizalom is rátesz egy nagy lapáttal a problémára - néha meg egyenesen az az oka.

2023. jún. 18. 10:41
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

nagyon szívesen megismernélek.

Ha komolyan bejönnek a mackós pasik is.

2023. jún. 18. 10:48
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejönnek a duci nők :)
2023. jún. 18. 10:54
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Azért mert kövér vagy ÉS elviselhetetlen.

(A femcelség tökéletes összetevői)

2023. jún. 18. 10:57
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
Van egy kollegina aki 150 kilós volt korábban és nem volt soha senkije. Lefogyott kábé a felére,most meg fullos pasijai vannak mert amúgy meg nagyon szép arca van.
2023. jún. 18. 11:15
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalataid vannak.

Nem hiszem h a “kövérség” önmagában ennyire visszataszító lenne.

Viszont nem ismerlek azon kívül amit itt leírtál, szóval, a többiről nem tudok nyilatkozni.

2023. jún. 18. 11:15
 10/12 anonim ***** válasza:
6%

Add le a külsőségek, iskolázottság , pénz iránti igenyeidet!

Szívesen

2023. jún. 18. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!