Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám leszólta a barátom kinézetét, ami nekem nagyon rosszul esett. Hogyan kezelem ezt?
Jó megoldás lenne a költözés, de csak akkor, ha ezzel nem csak a fizikai leválás történne meg.
Ugyanis három fronton kell leválnunk a szüleinkről:
1.Anyagi
2.Értelmi
3.Érzelmi
Ha az utóbbi kettő nem történik meg akkor hiába az anyagi önállóság, a rossz érzés ha nem értenek egyet veled valamiben megmarad.
Ezzel nem azt mondom, hogy közömbössé kell válnod a szüleid felé, korántsem.Csupán, hogy nem csak anyagilag kell önállósodnod.
A leválás a gyerek, az elengedés a szülő témája.
Azt tudod tenni, hogy elfogadod a szüleidet olyannak amilyenek, elfogadod, hogy nem tudják valamiért maradéktalanul elfogadni a párodat.
Ugyanis ha el tudod fogadni őket és az érzéseiket, akkor onnantól keletkezik egy a helyzettől független és szabad ember(te).Ameddig nem tudod elfogadni a bármiben nem egyezőségüket veled(és itt az elfogadás nem egyenlő azzal, hogy aszerint cselekszel amit ők akarnak) addig annak a helyzetnek leszel a szolgája és kihat az egész életedre.
Nyuszika, nem érdekel, hogy hány éves vagy, de léccí takaroggyál már a tini kategóriába rinyálni azért, mert anyuci és apuci szerint nem jóképű a pasid.
Vagy tessék felnőni, de ku.rva gyorsan, mert sose lesz olyan pasikád, aki 7milliárd embernek tetszik. És nyugi, apucinak még akkor se tetszene.
Én vesztettem már el úgy valakit, mert nem tetszettem az embereknek, akik körbe vették a barátnőmet. Undorodom az ilyesfajta befolyásolástól.
Nem vagyok jó képű, semmi kívánni való nincs bennem.
Azóta a csajnak csak jóképű pasijai voltak. Max testre néz ki jól exem. Ezt szeretik max benne a leginkább.
Meg azt, hogy könnyen adta magát.
A barátodnak ne mondd el sztem, mert fölösleges ezzel megbántani hiszen teljesen irreleváns. Ugyanis semmi közük a szüleidnek a barátod kinézetéhez. Akkor lenne baj, ha tetszene nekik mert az azt jelentené h a barátod öreges.
Ez egy természetes dolog h az időseknek mindig cska bajuk van a fiatalokkal. De ezt el kell fogadni és le kell tojni.
Az én barátnőm is piercing, tetkó, színes haj, műköröm, elég extrém ruhákban mászkál, a szüleim persze kiakadtak először, de ki a francot érdekel? Mikor pár hónap után megismerték, megkedevlték és azóta már nincs a nyavalygás a külseje miatt se.
A négyes válaszoló egy utolsó kis suttyó, hallod, te meg takarodj a nyugger klubba! Nyanya!
Kérdező, vannak szülők, akik úgy gondolják, hogy az ő szemük fényének senki nem elég jó. De ez legyen az ő bajuk. Már ha bajnak lehet nevezni valaki 15 éveseknek kinéző külsejét, ami nyilván erős túlzás volt. Egyértelmű a lényeg : a srác téged szeressen, becsüljön, tiszteljen. Te meg őt. Mérgező szülők meg nem kellenek a képbe.
Nyuszika, én a barátod sajnálom. Mit mondasz neki?
"Anyám szerint 15 évesnek nézel ki, és kövér is vagy. Elment a kedvem az egésztől."
Ez szakítós dumának is bunkó lenne.
Igazából téged zavar a külseje, és a túlsúlya. Anyád azt mondta rá, hogy aranyos, tehát kedveli, szimpatikus, csak fiatalabbnak néz ki. Te ezt lefordítottad arra, hogy nem tetszik neki, mert kövér, és elment a kedved.
Magyarul nem akarod felállni, ciki vele együtt mutatkozni.
Egy felszínes tiniliba vagy. 21 évesen lehetne több eszed, és több szíved is. Akkor nem a külseje lenne a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!