Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám leszólta a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám leszólta a barátom kinézetét, ami nekem nagyon rosszul esett. Hogyan kezelem ezt?

Figyelt kérdés
Ma volt nálunk először a 22 éves barátom. Amikor elment, anya azt mondta aranyos, de úgy néz ki, mint egy 15 éves... Ez nekem nagyon rosszul esett. Meg kell hagyni, hogy egyébként kövér, de ez engem nem zavar. Viszont most rendesen rosszul érzem magam. Eddig olyan jó volt vele lenni, amíg nem vontam bele a családomat. Náluk már voltam, és nagyon kedvelnek, meg egymás barátaival is találkoztunk. Viszont anyámék kB az egésztől élvették a kedvemet. Vagy nem tudom mitől van ez a gyomorgörcs. De felidegesít. Szeretném hogy elfogadjak, és tudom hogy ez az én életem, de így nincs kedvem ide hozni a barátomat hozzánk, hogy utána apám rosszalló nézését lássam.. Nem tudom elmondjam e a barátomnak, eddig mindent elmondtunk egymásnak, meg szerintem úgyis észrevenné hogy valami nem oké, csak nem akarom megbantani ezzel. Már egyébként nagyon szeretnék elkoltozni, nem szeretem hogy ennyire beleszolnak a magánéletembe. Szerintetek az jó megoldás lenne?

2019. febr. 6. 20:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Azért azt vedd számításba, hogy a szüleid nem akarnak neked rosszat és ,ha szerintük a srác nem illik hozzád abban lehet valami.
2019. febr. 6. 21:40
 12/17 A kérdező kommentje:

10# hát te tényleg rettenetesen szánalmas vagy NYUSZIKA 😂 egy, nem voltál ott, nem tudhatod milyen hangnemben mondta. Kettő, milyen jogon nevezel engem felszínesnek, holott anyám a felszínes, nem gondolod. Három, neked aztán jó kapcsolataid lehettek, hogyha te így szoktál dolgokat megbeszélni más emberekkel :) mindegy, szánalom... Ilyen nő biztos nem kéne

11# személyiségre én úgy érzem hogy ő a lelki társam, legalább is ilyen emberrel még nem találkoztam, meg nem éreztem senki iránt így. Anyamek szerint csak a külseje miatt nem illik hozzám, főleg hogy 1x találkoztak, annyiból szerintem nem derül ki hogy milyen ember

2019. febr. 6. 22:05
 13/17 anonim ***** válasza:
89%

Règebben nálunk is ez volt. Anyáék szerint nem jóképű és sovány is a barátom, ezért nem hozzám való, mert hogy néz ki. Én sem vagyok egy szépségkirálynő, teljesen átlagos a külsőm, plusz nem szokásom ítélkezni senki felett. Iszonyú rosszul esett ez akkor nekem is mikor mondták ezt nekem. Nem nekik kell vele lennie, úgyhogy egy idő után nem érdekelt ki mit gondol. Nekem megfelel a párom, és még szép hogy felvállalom. Azóta is együtt vagyunk. Viszont nálam is azt eredményezte, hogy mikor nálunk voltunk, csak feszengtem folyton mert tudtam nem kedvelik a szüleim. Mielőtt tudtam hogy jönni fog, már nekem is gyomorgörcsöm volt. Mikor nála voltunk akkor minden oké volt. Szívesen mentem oda. Én viszont ezt nem mondtam el a barátomnak kivételesen, mert tudom, hogy alapból vékony alkat, és sokat bántották emiatt mások is.

Ne hallgass senkire. Szerelmes vagy, megfelel neked a barátod, akkor mit számít mások véleménye... Aki ítélkezik az keressen magának valamelyik magazinból egy tökéletes példányt!

24N

2019. febr. 6. 22:32
 14/17 anonim ***** válasza:

A 10-es válaszoló tipikusan az az ember akinek olyan stílusa van, hogy szerintem verte már az élet eleget érte és ettől csak még undorítóbb ember lett.

De... abban igaza lehet, hogy nem csak anyukádat, hanem téged is zavar a párod külseje. Az én apukám a lehető összes fiút utálta, lerondázta aki valaha nekem udvarolt. Mindet. Mindegyiknél baromira zavart, kivéve azt az egyet aki életem első igazi szerelme volt. Mondhatott rá bármit, egy percig nem érdekelt.

2019. febr. 6. 23:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja és ne alázd meg a párod azzal, hogy elmondod neki. Teljesen felesleges sértés lenne.
2019. febr. 6. 23:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Anyád elmehet a sóhivatalba. Hát menjen máá a sunyiba de most tényleg. Nem vagy anyádnak fontos, ő csak birtokolni akar téged; plusz fél, hogy elkezdtél felnőni. Meg pl nem tetszik neki, hogy saját véleményed van; őszerinte rossz az ízlésed; de ez csak az ő szempontjából van így. Az ízlést -ebben az esetben a te szempontodból -viszont a te szempontodból nem lehet kifogásolni.
2019. febr. 6. 23:15
 17/17 anonim ***** válasza:
Nálam 16 évesen volt ez. Lett egy barátom,nagyon szép kis helyes gyerek volt,meglátta anyám,onnantól róla áradozott,és elment tőle a kedvem,tudat alatt tiltakoztam.Ha olyan barátom volt aki nem nézett ki jól,ez miatt tőle is elment a kedvem,mert anyám negatív jelzőkkel illette.Ez mind azért volt,mert még nem voltam leszakadva anyámtól,és valahol fontos volt a véleménye.Ezek után ezt gyorsan megváltoztattam,nem szólt bele semmibe.Viszont ha az elmúlt 20 év alatt szólt is valamiért,tényleg csak 1szer,hogy mekkora taplóval vagyok együtt,akkor igaza is volt,amit csak később sikerült agyilag felfognom.
2019. febr. 7. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!