Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám leszólta a barátom kinézetét, ami nekem nagyon rosszul esett. Hogyan kezelem ezt?
10# hát te tényleg rettenetesen szánalmas vagy NYUSZIKA 😂 egy, nem voltál ott, nem tudhatod milyen hangnemben mondta. Kettő, milyen jogon nevezel engem felszínesnek, holott anyám a felszínes, nem gondolod. Három, neked aztán jó kapcsolataid lehettek, hogyha te így szoktál dolgokat megbeszélni más emberekkel :) mindegy, szánalom... Ilyen nő biztos nem kéne
11# személyiségre én úgy érzem hogy ő a lelki társam, legalább is ilyen emberrel még nem találkoztam, meg nem éreztem senki iránt így. Anyamek szerint csak a külseje miatt nem illik hozzám, főleg hogy 1x találkoztak, annyiból szerintem nem derül ki hogy milyen ember
Règebben nálunk is ez volt. Anyáék szerint nem jóképű és sovány is a barátom, ezért nem hozzám való, mert hogy néz ki. Én sem vagyok egy szépségkirálynő, teljesen átlagos a külsőm, plusz nem szokásom ítélkezni senki felett. Iszonyú rosszul esett ez akkor nekem is mikor mondták ezt nekem. Nem nekik kell vele lennie, úgyhogy egy idő után nem érdekelt ki mit gondol. Nekem megfelel a párom, és még szép hogy felvállalom. Azóta is együtt vagyunk. Viszont nálam is azt eredményezte, hogy mikor nálunk voltunk, csak feszengtem folyton mert tudtam nem kedvelik a szüleim. Mielőtt tudtam hogy jönni fog, már nekem is gyomorgörcsöm volt. Mikor nála voltunk akkor minden oké volt. Szívesen mentem oda. Én viszont ezt nem mondtam el a barátomnak kivételesen, mert tudom, hogy alapból vékony alkat, és sokat bántották emiatt mások is.
Ne hallgass senkire. Szerelmes vagy, megfelel neked a barátod, akkor mit számít mások véleménye... Aki ítélkezik az keressen magának valamelyik magazinból egy tökéletes példányt!
24N
A 10-es válaszoló tipikusan az az ember akinek olyan stílusa van, hogy szerintem verte már az élet eleget érte és ettől csak még undorítóbb ember lett.
De... abban igaza lehet, hogy nem csak anyukádat, hanem téged is zavar a párod külseje. Az én apukám a lehető összes fiút utálta, lerondázta aki valaha nekem udvarolt. Mindet. Mindegyiknél baromira zavart, kivéve azt az egyet aki életem első igazi szerelme volt. Mondhatott rá bármit, egy percig nem érdekelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!