Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak milyen külsejű a párotok? Leírnátok a kinézetét?
Figyelt kérdés
Gondoltam fordítsuk meg a kérdést!2017. máj. 2. 18:16
1/11 anonim válasza:
Barna hosszú haja van, kék szeme, kb 165 cm, vékony (de formás alkatú), öltözködésre nőies és kifinomult.
2/11 anonim válasza:
Elhiszed, hogy itt mindenkinek halál jó csaja lesz? :D Semmi értelme egy ilyen kérdésnek, ha csúnya a barátnőjük, akkor is szépnek írják majd le.
3/11 anonim válasza:
Hát az enyém tényleg szép (1-es válaszoló vagyok), de nyilván inkább csak nagyvonalakban írtam le, ha rosszat is akartok hallani akkor pl neki van narancsbőre, pedig sportol és mégis. Őt mondjuk jobban zavarja mint engem. Ja és szeplős, valakinek ez is csúnya, nekem mondjuk nem. Ja igen és nem tökéletes a fogsora, de ez sem feltűnő, egyáltalán nem zavaró, de mondjuk lehet emiatt szépségkirálynő az nem lehetne.
4/11 anonim válasza:
1.-s neked szép nekem meg lehet hogy kifordulna a gyomrom tőle, a szépség relatív
5/11 anonim válasza:
#2 ha csúnya is a bnőnk számodra, attól mi még szépnek látjuk.. hisz azért is a bnőm.
6/11 anonim válasza:
rövid körmei vannak, megvan minden ujj rajta, egy kicsit talán száraz, sokat ropog, csúnyány ír, és mindig rajtam lóg...
7/11 anonim válasza:
Szép arc, gyönyörű kék szem, sötétbarna középhosszú haj, vékony, de sportos, 169/51... kicsi, feszes mell...
8/11 anonim válasza:
Ocsmány mint a szär, de dugni jó.
9/11 anonim válasza:
hat az en csajem az jo bula szeretem a cicijet meg a pinajad jodugni meg vedekezunk
ojan haja mint a zeneben hosszu barna esa szerelmem szeret engem meg a szaja is jo es konnyu felemelni ha utba vann es nem kel le hajolnom neki ha smarolni akarunk
10/11 anonim válasza:
168 centi körüli, 20 éves, telten formás, barna hajú, barna szemű. Írták, hogy a szépség relatív, ez igaz. Nekem természetesen szép, de elég sokan próbálkoztak be nála, amióta ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!