Fiúk, férfiak! Milyen kinézetet találtok szexinek egy lánynál, nőnél?
Pl. egy bizonyos színű körömlakk, tűsarkú, vagy mondjuk egy orrpiercing...stb.
Ha elképzeltek egy szexi lányt, hogy néz ki a fantáziátok alapján?
Köszi a válaszokat:)
Én nőként azt tapasztalom, hogy a vörös hajért odáig vannak...
23/l
Mindenkinek más és más.
Szerintem azzal nem mondok rosszat ha férfitársaim nevében kijelentem hogy nem hátrány ha nincs egy nőnek se tetkója, se piercingje, nincs leborotválva oldalt a haja meg a szokványos divat hülyeségek, hanem egy egyszerű, de szép szettben és passzos adva magára jelenik meg legyen ez egy tűsarkú vagy egy sima sportcipő:)
A körömlakk már szerintem olyan mindegy ebben az esetben.
#4 én nem szeretem a vörös hajat :D
Amúgy legyen természetes, nem kell mindenféle tuning, majd 50 felett...
Szerintem rosszat mondasz... Inkább beszéljen mindenki a maga nevében...
7-es
Rendben, sajnálom:) Nem gondoltam volna hogy valakinél a tetkó meg a pc hiány negatívan befolyásol valakit:)
Szamomra a piercing soha nem volt vonzo egy noben!
Nezzen ki jol, szep arc, jo test(nem kell vekony legyen, vagy kigyurt, legyenek mellei, olyan C-s meret mar eleg, legyen kerek feneke, legyenek meg az aranyai), szinekben szamomra a fekete borszoknya tuti nyero lenne, valami fekete inggel, amibol cici kilatszana, bordos ruzs, bordos koromlakk, bordo magassarku (olyan 10 cm magas, tusarku...)
Tuti nyero lenne
A kérdező azt nyomozza, hogy hogyan fognak a fiúk reagálni az orrpiercingjére.
A magam részéről csak egyfajta piercinget viselek el egy lányon: a fülbevalót. Tetkó kizárva, meg 5-10-50-100%-ban borotvált haj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!