Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom azt vágta hozzám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt vágta hozzám, hogy kövér vagyok! Igaza van?

Figyelt kérdés
165 centi magas vagyok, és 56 kiló. 30 elmúltam, pluszban olyan betegségem is van, ami hízásra hajlamosít. Megsértődtem azon, amit mondott. Szeretnék elkezdeni sportolni, de magam miatt, nem azért mert beszólt. Egyébként én átlagosnak érzem a testsúlyom, bár tény, hogy pár éve vékonyabb voltam.

2021. ápr. 13. 22:05
A kérdező szavazást indított:
igen, kövér vagy
nem, normál testsúlyod van
99 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, a pasid egy gyökér. NEM vagy sem túlsúlyos, sem kövér. Normális a súlyod , de az nem, hogy egy ilyen kreténnel szóbaállsz.

Az jó ha sportolsz, egészséges:)

2021. ápr. 13. 22:10
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most valami kamu? Vagy a barátod elmebeteg? Mert akkor lehet kukáznod kéne...
2021. ápr. 13. 22:12
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem kamu a kérdés
2021. ápr. 13. 22:13
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Még ha 80-90 kg lennél,de még sztem sovány is vagy.Ezt a kis gyökeret meg biztos kib@sznám....
2021. ápr. 13. 22:23
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak le ajarja rombolni az önbizalmad.
2021. ápr. 13. 22:38
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy elhízva.

Barátod bunkó.

7/20 anonim ***** válasza:
84%
BMI index!
 8/20 anonim ***** válasza:
41%

Réka, te vagy az?

(Nem, nem vagy kövér. Teljesen jó a testsúlyod, egészséges.)

2021. ápr. 13. 22:48
 9/20 anonim ***** válasza:
97%

Én is 165 centi vagyok szintén, de 48 kiló, és pont a te súlyod szeretnék lenni, azon dolgozom, hogy szedjek magamra picit. Nagyon nagy butaság volt amit a párod mondott neked, persze mindenkin máshogy oszlik el a súly, de szerintem konkrétan képtelenség, hogy ennyi kilóval kövér legyél. Ne hallgass rá, 30 felett és betegséggel (esetleg pajzsmirigyes vagy vagy PCOS?) súlyosbítva ez több, mint tökéletes súly a magasságodhoz.

Ha tornázni szeretnél hajrá, azt el lehet kezdeni, de ne azért hogy fogyj, hanem hogy jobb legyen az állóképességed, közérzeted.

Ő persze biztos csupa szálkás-izmos, igaz? :)

2021. ápr. 13. 22:52
 10/20 anonim ***** válasza:
52%

Én 170 centi vagyok, exem szerint 55 kg már vágósúly, 47 voltam.. Mondjuk ez 10 éve volt, akkor még szinte tini voltam és imádtam vékony lenni.

Most majd 30 évesen 170 centihez 57 kiló vagyok, és én is zsírosabb lettem, de azért még eléggé rendben van a koromhoz képest. Átlagos vékony határán mozgok S-XS-XXSes ruhákkal. 4-5 kilót szívesen leadnék, de 50 alá már nem szívesen mennék, fene se akar tinitestet, nő akarok lenni kicsit puhán, kicsit izmosan.

2021. ápr. 13. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!