Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom azt vágta hozzám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt vágta hozzám, hogy kövér vagyok! Igaza van?

Figyelt kérdés
165 centi magas vagyok, és 56 kiló. 30 elmúltam, pluszban olyan betegségem is van, ami hízásra hajlamosít. Megsértődtem azon, amit mondott. Szeretnék elkezdeni sportolni, de magam miatt, nem azért mert beszólt. Egyébként én átlagosnak érzem a testsúlyom, bár tény, hogy pár éve vékonyabb voltam.

2021. ápr. 13. 22:05
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Kedves 9-es!

Pajzsmirigy alulműködésem van, ami hajlamosít a hízásra. Én szívesen lennék 48 kiló, pár éve voltam annyi, de felszedtem picit az elmúlt 1-2 évben magamra.

2021. ápr. 13. 23:01
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges a számokkal dobálózni, meg egymáséhoz hasonlítgatni a súlyotokat meg a magasságotokat.

A kérdező biztosan nem kövér, akárkihez is hasonlítjuk, és valószínű sem esztétikailag, sem egészségügyileg nem okozhat gondot ez a súly. Sportolni lehet persze, az mindig jó.

Igazából itt a pasi hozzáállása a problémás, mivel nyilván a saját nyomorát próbálja kivetíteni a hozzá legközelebb álló emberre, hogy ettől érezze magát többnek.

2021. ápr. 13. 23:05
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen normális az alakod. Olyan lehet a pasid mint az én exem... 175 cm és 58 kg voltam 1 éve, beszólt hogy mekkora hasam van már?! Mindezt úgy, hogy ő 182 cm és 120 kg. 😃 Soha nem csesztettem a fogyással, akkor nagyon csúnyán beszóltam neki.
2021. ápr. 13. 23:13
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt nem értem, miért nem vágta ki a kérdező ezt a pasit rögtön?
2021. ápr. 13. 23:26
 15/20 anonim ***** válasza:
87%
165 cm 61 kiló, de mindig azt mondja a férjem, hogy messze vagyok én a kövértől. Ez egy bunkó, ha tudsz, szabadulj tőle
2021. ápr. 14. 08:05
 16/20 anonim ***** válasza:

A kövér nem is itt kezdődik. Az 56 kg nagyon jó.

Én férfiként a 68 kg-al is vékony voltam, most 80 kg vagyok.

2021. ápr. 14. 11:07
 17/20 BeefEater ***** válasza:
62%
Ha csak nem vagy "skinny fat" akkor szerintem a súlyod közel tökéletes.
2021. ápr. 14. 12:10
 18/20 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy a pajzsmirigy problémát kezeld picit jobban kell figyelned az étkezesre emiatt. De a sulyod rendben..
2021. ápr. 14. 13:02
 19/20 anonim ***** válasza:
165 cm vagyok és 105 kg. Párom hozzám vágta többször, hogy elhíztam. Erre én azt mondtam léphet, ha zavarja, akkor én keresek duci imádó pasit. Azóta nagyon-nagyon félt engem nehogy lelépjek. Amúgy tényleg egy dagadt disznó lettem. Nem is értem magam miért zabálok ennyit.
2021. ápr. 14. 15:51
 20/20 anonim ***** válasza:
#3, ha nem kamu a kérdés, akkor kövesd #2 tanácsát!
2021. ápr. 14. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!