Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi fér bele egy férfi-nő barátságba?
Figyelt kérdés
Ha egy férfi és egy nő rendszeresen összejárnak lelkizni, és mindig szigorúan kettesben találkoznak, de elméletileg, hivatalosan nincs köztük semmi több barátságnál, akkor valószínűleg ez így is van, vagy csak nem akarják mások előtt (akár maguk előtt se) felvállalni?nov. 10. 12:52
11/18 anonim válasza:
Nekem nem férne bele az érzelmi megcsalás sem. Mert ha neki szalad elmondani minden vele kapcsolatos kis szart, vagy kibeszél engem akkor nincs értelme annak, hogy együtt legyünk. Van barátság férfi és nő között romantikus, szexuális vonzalom nélkül, de nekem az sem férne bele egyáltalán, hogy őt tartja a "lelkitársának" és akkor ő az első mindig én meg csak egy kellék vagyok.
12/18 anonim válasza:
A lelkizés nem azt jelenti, hogy kibeszéli a párkapcsolatát. Nekem több ellenkező nemű barátom is van, soha nem akartam velük lefeküdni. Nagyon jót tudunk beszélgetni mindenről, és konstruktívan, de például a párkapcsolat tabu, nem vesézzük ki, pont azért, mert semmi közünk hozzá, legyen boldog és ennyi, nem arról akarok vele beszélgetni.
13/18 anonim válasza:
Melyik szaréletű energiavámpír pontozott le?
14/18 anonim válasza:
"Mert ha neki szalad elmondani minden vele kapcsolatos kis szart, vagy kibeszél engem akkor nincs értelme annak, hogy együtt legyünk."
Ott a HA szócska ami feltételes módot jelent. Egyébként mindenkinek mást jelent a lelkizés. Baráttal megbeszélni lehet az érzéseit, de elsősorban a párjával kéne és az nagyon gáz amikor csak panaszkodni, lehordani tudja a párját, de szakítani mégse akar.
15/18 anonim válasza:
Attól is függ mi a lelkizés tárgya. De szerintem azon a ponton, amikor először megfogalmazódik benned, hogy mi fér bele, ott az már több. Ha nem lenne több, eszedbe sem jutna ilyen kérdés. Mert akkor kétséget kizáróan barátok lennétek, de mivel már elbizonytalanodtál, akkor ez már minimum egy morzsányit több. Nálad legalábbis.
17/18 anonim válasza:
Simán belefér. Azért barátság.
#11-es: Az érme másik oldala meg lehetne az is, hogy Te nem tudod megfelelően támogatni a párodat, vagy nem vagy elég megértő, nincs megfelelő egymásra hangolódás.
18/18 anonim válasza:
Manapság elég kevés idő jut a közeli barátokra, majd biztos pont a párkapcsolatáról fogunk beszélni, mikor végre találkozunk. Olyan tényleg van, hogy nem jó/nem működik egy párkapcsolat, ez független a barátoktól. Ha valaki csak kelléknek érzi magát a párja mellett, akkor tegyen a párkapcsolatért vagy szakítson. Ne a környezetére haragudjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!