Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi nő barátságban vagyunk egy sráccal. Ha meg szeretném lepni szülinapján egy kis ajándékkal, (csoki) meg írok pár sort szülinapi képeslapra, esetleg sütök neki sütit, szerintetek mi fér bele ami nem félreérthető? Meg szeretném lepni mindenképp!
Rossz kategória. Ez a felnőtt párkapcsolatok.
Ha csak barátok vagytok, akkor add neki ugyanazt, amit a kolléganőknek. Ha nekik nem sütsz tortát, meg nem adsz saját készítésű képeslapot, akkor mindenki levágja, hogy a pasi különösen fontos neked.
Friend zone? :D
Bejön, mint ember, jól megvagytok, megértitek egymást, szóval tartod a távot. Értem, nálatok ez a protokoll.
2 fiúbarátom is van, egyik már több mint 10 éves kapcsolat, a másik is lassan annyi. Utóbbi a kollégám is. Szülinapra, névnapra vagy csak úgy is szoktunk egymásnak hozni 1-1 csokit, vagy ha sütök sütit, szoktam neki hozni belőle.
De nálunk ez már így megy évek óta, nincs semmi hátsó szándékunk vele, csak barátok vagyunk. De az apró kedvességek szerintem nagyon jól tudnak mindig esni a másiknak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!