Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi nő barátságban vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi nő barátságban vagyunk egy sráccal. Ha meg szeretném lepni szülinapján egy kis ajándékkal, (csoki) meg írok pár sort szülinapi képeslapra, esetleg sütök neki sütit, szerintetek mi fér bele ami nem félreérthető? Meg szeretném lepni mindenképp!

Figyelt kérdés
2023. febr. 22. 06:51
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Hát egy biztos, hogy ti nem vagytok barátok. Ha barátok lennétek, tudnád, hogy mi fér bele és mi nem.
2023. febr. 22. 06:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Imádok ajándékozni, így én szoktam ellenkező neműeknek is adni, de általában apróságot pl.a kedvenc munkatársam névnapjára vettem egy dobozos fantát, mert az a kedvenc üditője. Azt azért nehéz félreérteni.
2023. febr. 22. 06:58
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

Rossz kategória. Ez a felnőtt párkapcsolatok.

Ha csak barátok vagytok, akkor add neki ugyanazt, amit a kolléganőknek. Ha nekik nem sütsz tortát, meg nem adsz saját készítésű képeslapot, akkor mindenki levágja, hogy a pasi különösen fontos neked.

2023. febr. 22. 07:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az általad sütött süti elég egy kedves dolog lenne. Szerintem az bele is fér.
2023. febr. 22. 07:14
 5/9 anonim ***** válasza:
24%

Friend zone? :D

Bejön, mint ember, jól megvagytok, megértitek egymást, szóval tartod a távot. Értem, nálatok ez a protokoll.

2023. febr. 22. 07:18
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez túlzás, nekem is volt ilyen ajándékozós korszakom, de hidd el nem fognak jobban szeretni ha látják, hogy annyira igyekszel, csak lejáratod magad.
2023. febr. 22. 07:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Én szoktam! Ajándékozós vagyok és kész. Amikor baráti szülinapi összejövetel van, mindenki sört vesz a pasinak. Na én nem. Mindig valami olyat adok, ami megmarad. 😃
2023. febr. 22. 07:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Sütni nem sütnék, de amúgy az is belefér. Amúgy ha belé vagy esve már rég tudja. 🤭
2023. febr. 22. 08:15
 9/9 anonim ***** válasza:

2 fiúbarátom is van, egyik már több mint 10 éves kapcsolat, a másik is lassan annyi. Utóbbi a kollégám is. Szülinapra, névnapra vagy csak úgy is szoktunk egymásnak hozni 1-1 csokit, vagy ha sütök sütit, szoktam neki hozni belőle.

De nálunk ez már így megy évek óta, nincs semmi hátsó szándékunk vele, csak barátok vagyunk. De az apró kedvességek szerintem nagyon jól tudnak mindig esni a másiknak :)

2023. febr. 22. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!