Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki a legnagyobb nőcsábász,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki a legnagyobb nőcsábász, akit ismersz? Írnál róla néhány sort?

Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
Inkább nem...
2009. szept. 18. 17:23
 2/5 anonim ***** válasza:
32%

A párom az volt...de mióta velem van már megváltozott.

Meg még van valaki akit ismerek hát ő is nőcsábász...ugyanis volt párom,de ő elcsábított mellőle,vele csak futó kaland volt.

2009. szept. 18. 17:30
 3/5 anonim ***** válasza:
25%
Casanova.:D
2009. szept. 18. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

Hát..

Tesóm is az volt, nagyon jó pasi, ismert személy és rengeteg nője volt. Tényleg rengeteg!!! Már felesége van és nem nőzik.

Az egyik volt barátom is az volt. Ő színész, már nem annyira jó pasi mint régen volt. Nekem már egyáltalán nem tetszik, sosem kellene. Ő is nagyon szereti a nőket. csak a nők őt már annyira nem. :D

Egy másik volt barátom is az. De ő nagyon... ő nem ismert, de nagyon gazdag és nagyon jól néz ki. Bőven válogathat a nők közül, mindig jó csajai voltak. Vele azért szakítottam, mert nem egy hűséges típus.

2009. szept. 18. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek egy pasit,aki a barátnőjét más lányoknak letagadja,vagy,ha be is ismeri,hogy van neki,akkor elég érdekes stílusban beszél Róla.Úgy állítja be a dolgokat,mintha köztük ,,nem mennének olyan jól" a dolgok,vagy mintha csak szexre kellene neki,Valójában azonban nagyon jól megvannak.persze a csaj mellett még vagy cirka 50 lánynak elhinti a kamu dumát,és meg kell hagyni,nagyon tud bánnia szavakkal.Csak az a gond,hogy nem mindenki 16 éves már,és sok lány átlát a szitán...Viszont ennek ellenére azért legyezgeti a hiúságokat asok szép szó...Szerintem akad olyan is bőven,aki bedől neki,mert naiv!
2009. szept. 18. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!