Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor párkapcsolatban egyetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor párkapcsolatban egyetlen sort sem ír, akkor valójában másnak ír?

Figyelt kérdés

A párom újabban soha nem ir, nem keres online. (Nem élünk együtt)

Szinte olyan, mintha leredukált volna szexkapcsolatra.(ezt tagadja)

A héten kórházban is voltam, már ilyeneket sem tud rólam, mert nem érdeklődik, meg semmi.

Vehetem ezt annak, hogy mert más nőkbe teszi valoszinuleg az energiát?

(En korábban írkáltam neki de beleuntam hogy mindig csak akkor van kontakt ha en írok igy ezt befejeztem. Es abbol, hogy en nem ugrálok, nem kezdeményezek, ez lett.

Ő 38f

1.5 éves kapcs.

#mást keres?
2021. okt. 18. 17:11
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Szóval aki a saját párjának nem ír nem keresi, az valojában masokkal csetel, masokat hivogat?
2021. okt. 18. 17:13
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül, bár nyilván megvan rá az esély. Ha mindig is ilyen volt, akkor valószínűleg ő alapvetően nem az a típus, aki megosztja a nőjével, mit reggelizett vagy mikor ért haza, az én pasim is ilyen. Ha viszont csak mostanában, az elgondolkodtató.
2021. okt. 18. 17:18
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha folyamatosan látod hogy online van akkor sanszos hogy másokba fekteti az energiát.
2021. okt. 18. 17:18
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Most látom, írtad, hogy mostanában... Az azt is jelentheti, hogy természetesnek veszi, hogy vagy neki. Én azért próbálnám még azügyben felhívni, hogy hol vagyok. Aztán adnék egy ultimátumot, hogy ha továbbra is cseszik az egészre, akkor mehet a többi chatpartnerhez.

Az első válaszoló vagyok.

2021. okt. 18. 17:20
 5/11 A kérdező kommentje:
Ugy veszi mintha nem is léteznék.
2021. okt. 18. 18:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez nem párkapcsolat.
2021. okt. 18. 18:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Igy szakitott? Szakit éppen? Szakitana, de megmondani gyáva, ezért csenddel jelez?

Ne keresd te se többé. Keress mást. Sok sikert és jobbulást.

2021. okt. 18. 23:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Volt ilyen "kapcsolatom". És az volt a duma, hogy jaj hát nehogy azt hidd, attól, hogy nem beszélünk, akkor már nincs is ez a kapcsolat...:) és igen, más nőket hajtott amikor nem hívott, nem jött.

Ne legyenek illúzióid.

Ha nincs is másik nő, érdekelni biztosan nem érdekled. Innetől meg gondolom mindegy is. Én szó nélkül letiltanám.

2021. okt. 19. 10:45
 9/11 A kérdező kommentje:

Nálunk az a duma, hogy visszadobja rám es megvádol.

Szerinte nem ő engem, hanem en őt hanyagolom.

Plusz szerinte női praktika az ha direkt nem ír a nő. Es nem most jott le a falvédőről.

Magyarán még engem hoz ki hibasnak.

Be is fejeztem a beszelgetest azzal hogy ilyen szinten nincs ertelme beszelgetni ha ujjal mutogatunk egymasra.

-nem irsz

- te nem írsz

-hanyagolsz

- te hanyagolsz te vagy a hunyo

Es maradt az eredeti felállás.

2021. okt. 19. 12:07
 10/11 A kérdező kommentje:
Es mindez mégcsak nem is tini kapcsolat hanem ertelmiségi felnőttek!😭
2021. okt. 19. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!