Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor párkapcsolatban egyetlen sort sem ír, akkor valójában másnak ír?
A párom újabban soha nem ir, nem keres online. (Nem élünk együtt)
Szinte olyan, mintha leredukált volna szexkapcsolatra.(ezt tagadja)
A héten kórházban is voltam, már ilyeneket sem tud rólam, mert nem érdeklődik, meg semmi.
Vehetem ezt annak, hogy mert más nőkbe teszi valoszinuleg az energiát?
(En korábban írkáltam neki de beleuntam hogy mindig csak akkor van kontakt ha en írok igy ezt befejeztem. Es abbol, hogy en nem ugrálok, nem kezdeményezek, ez lett.
Ő 38f
1.5 éves kapcs.
Most látom, írtad, hogy mostanában... Az azt is jelentheti, hogy természetesnek veszi, hogy vagy neki. Én azért próbálnám még azügyben felhívni, hogy hol vagyok. Aztán adnék egy ultimátumot, hogy ha továbbra is cseszik az egészre, akkor mehet a többi chatpartnerhez.
Az első válaszoló vagyok.
Igy szakitott? Szakit éppen? Szakitana, de megmondani gyáva, ezért csenddel jelez?
Ne keresd te se többé. Keress mást. Sok sikert és jobbulást.
Volt ilyen "kapcsolatom". És az volt a duma, hogy jaj hát nehogy azt hidd, attól, hogy nem beszélünk, akkor már nincs is ez a kapcsolat...:) és igen, más nőket hajtott amikor nem hívott, nem jött.
Ne legyenek illúzióid.
Ha nincs is másik nő, érdekelni biztosan nem érdekled. Innetől meg gondolom mindegy is. Én szó nélkül letiltanám.
Nálunk az a duma, hogy visszadobja rám es megvádol.
Szerinte nem ő engem, hanem en őt hanyagolom.
Plusz szerinte női praktika az ha direkt nem ír a nő. Es nem most jott le a falvédőről.
Magyarán még engem hoz ki hibasnak.
Be is fejeztem a beszelgetest azzal hogy ilyen szinten nincs ertelme beszelgetni ha ujjal mutogatunk egymasra.
-nem irsz
- te nem írsz
-hanyagolsz
- te hanyagolsz te vagy a hunyo
Es maradt az eredeti felállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!