Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír egy sort sem?

Figyelt kérdés
Szerintetek,ha egy csodás hétvégét együtt töltesz a pároddal és Ő utána hazamegy miért nem ír egyetlen sort sem? Tök normális,hogy mondjuk lefekvés előtt el sem búcsúzik? Vagy pl nem írja meg,hogy hazaért? Én ahogy felszállt a vonatra már írtam Neki,hogy mennyire sokat jelentett a hétvége és hogy máris hiányzik,de nem akartam sok lenni a számára,így utána már nem zavartam Őt.
2016. nov. 7. 00:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje vagytok egyutt? Sajnos nem sok jot jelent. Legalabb az uzenetedre valaszolhatott volna. Mar ha megkapta. Ez kb azt jelenti, hogy valamibol sok volt, valami szamara nem ugy sult el, mint kellett volna..
2016. nov. 7. 05:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Több,mint egy éve ismerjük egymást. Ott is éltem Nála jó ideig. Nyár végén jöttem el,kvázi szakítottunk,de az érzések,érzelmek újra összehoztak minket. Megkapta az üzenetemet és reagált is rá,csak aztán azóta teljes némaság. Szerintem két ember ha igazán szeretik egymást legalább ha más nem este jó éjt kívánnak egymásnak,szerintem mindez nem nagy idő és energia és jólesik.
2016. nov. 7. 05:33
 3/4 anonim ***** válasza:
annyira jó volt hogy azóta is alszik
2016. nov. 7. 06:31
 4/4 anonim ***** válasza:
"két ember ha igazán szeretik egymást " - de itt csak egy ilyet látok.
2016. nov. 8. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!