Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baráton gyakran eljár a barátaival inni, egész napra programozni, de sosem ír nekem 1 sort, pedig mindig ígéretet tesz? Túlzás, ha emiatt szakítok vele?
Miért nem hagysz neki szabad teret? Miért kell tapadni ennyire?
Keress elfoglaltságot te is magadnak és ne kattogj ezen. Ha elmegy valahová, ne kelljen már a te hisztid miatt nyomkodni a telefont. Nyilván azért ígéri meg, hogy befejezd a hisztit.
Ezért szakítani, meglehetősen nevetséges... Ez nem szeretet a részedről. 31/N
Azért nem mindegy hogy mióta vannak együtt és milyen gyakran tűnik el.
Ha együtt élnek és hetente 3 nap 24 órás eltűnés van, az azért elég gáz, míg egy pár hónapos kapcsolatban havi két pasis nap nyilván nem az, akkor meg lehet egyezni hogy másnap ír, mert úgyis elfelejti.
Nekem a "gyakran eljár inni" - miatt lenne felejtős egy ilyen ember, plusz a hülye, leszarom-ígéretek, melyeket csak azért tesz, hogy befogjam a szám.
Okés, menjen, de ezt tudja csinálni szingliként is.
Nem vagyok matrica, ha megy a párom a kollégákkal nem zavar, de ő nem "gyakran" teszi úgy, hogy felőle aztán meg is halhatnék, mert azidő alatt totál leszaromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!