Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan és mikor kerített sort a fotózásra?
Nekünk esküvő előtt volt, dél körül indultunk el fotózni és utána fél négykor kezdődött a szertartás. A templomi után volt még fotózás a vendégekkel mert ott volt szép a környezet. Úgy mentünk utána a polgárira.
Egyetlen oka volt hogy aznap volt a kreatív fotózás hogy újra bérelni kellett volna a ruhám újra smink fodrász csokor...nem túl költséghatékony. De ezt mindenki maga tudja hogy jó neki és anyagilag mi fér bele.
Kicsit féltem hogy rohanos lesz és elfaradunk de szerencsére nem.
Igen, az esküvő utáni fotózással nekem is ez a problémám.
Mármint sok szalonban már több napra adják eleve a ruhát, de a sminket, frizurát másnap újra csinálni csak a képek kedvéért nekem is nagy maceranak tűnik.
De az előtte lévő fotózás meg azért necces mert félek hogy osszekoszolom a ruhát. Valami szép zöld környezetet szeretnénk, plusz van két kutyánk akiket szintén szeretnénk ha rajta lennének pár képen, és így nem szeretnék sáros, koszos ruhával menni az esküvőre.
Több napra adják a ruhát de arra gondolj ha nagy lagzi lesz akkor másnap te nem leszel olyan állapotban hogy fotózni lehessen. Szóval kb nagy az esélye hogy másik hétvégén tudnátok megejteni de akkor ugye a ruhát újra ki kell fizetni vagy valamit biztos. Persze ha ti végig szabin vagytok és ráértek akkor az úgy jó.
Nem koszoltam össze a ruhát pedig a szőlőben is készültek képek fent a hegyen. De persze megértelek.
Ha belefér nektek tegyétek másik napra. :) Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!