Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ki hogyan és mikor kerített...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan és mikor kerített sort a fotózásra?

Figyelt kérdés
Esküvő előtt, után? Miért volt úgy jó nektek?
2022. nov. 6. 09:07
1 2
 11/14 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Délután 2-4 között volt a fotózás fél 5-től a polgári, 5-től a templomi és 7-től a vacsora.
2022. nov. 9. 13:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A vendégek érkezése előtt, kora délután volt a fotózás. Ekkor láttuk egymást először ruhában, és ez is meg lett örökítve. Úgy szerveztük, hogy a vendégek érkezése előtt legyen még egy kis időnk pihenni, enni, zuhanyozni, sminket igazítani. Miután a vendégek megérkeztek, már egy pillanatáról sem szerettünk volna lemaradni a saját esküvőnknek, ezért így volt a legkényelmesebb. Másik napi kreatív fotózást akkor vállaltam volna be, ha egy távolabbi helyhez ragaszkodtunk volna. Mivel saját ruhám volt, meg tudtuk volna oldani, de örülök, hogy nem így történt, mert az esküvő előtti héten még rengeteg dolgunk volt, utána pedig jól esett inkább pihenni.
2022. nov. 12. 07:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Fotósként mondom, a déltől fotózzunk!-ot felejtsétek el, hacsak nem színház beltérben akartok fényképezkedni, vagy esetleg megrendelitek aznapra a full beborult eget. Ha nem akartok 2x fodrászt-sminkest, akkor aznap hajnalban menjetek el szépítkezni és nagyon korán fotózni, vagy, bár ezt nem szoktam szeretni mert siettetve vagyunk az örömszülők által, a pár is feszeng, hogy rájuk várnak, stb.. lehet lőni akkor is pár fotót, de érdemesebb előtte nap akár. Nem kell feltétlen a hajlakkal bebetonozott konty, egy laza hullám is nagyon szép tud lenni... én fotósként a másik napi fotózás híve vagyok, naplementekor. Ugyanakkor a párok 90%-a úgy keres meg, hogy 4kor lesz az esküvő, előtte szeretnénk a fotózást. Ez a legrosszabb, amit ki lehet találni, sajnos..
2022. dec. 21. 21:19
 14/14 anonim ***** válasza:
A szertartás előtti (aznapi) fotózással az a baj, hogy szűk az idő, mindenki ideges, kényszeredettek a mosolyok. Jobb egy másik napon, amikor lazán ráér mindenki, nincs görcs, önfeledten lehet lenni, akár több helyszín is játszik, a fotós sincs siettetve így jobban lehet játszani a beállításokkal is.
2022. dec. 22. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!