Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi nő barátságban ezt a kijelentést mire lehet vélni? Alább!
Figyelt kérdés
Lányok? Viccből mondanátok olyat egy jó férfi barátotoknak(ffi 34, nő 31 év) hogy jól kijövünk egymással, és össze jöhetnénk? Vagy minden viccnek fele igaz?2023. febr. 20. 14:24
1/12 anonim válasza:
Nem viccelődnék ilyen kijelentésekkel.
2/12 anonim válasza:
Nagyon szitufüggő...lehet épp olyan a helyzet,de
csakis nagyon korlátozott számban..Amúgy aki ilyet kimond,
az úgyis gondolja.
3/12 anonim válasza:
Ez kuurvara nem vicc es nincs is ferfi no kozt baratsag, egyik fel mindig tobbet akar, csak nem meri felvallalni, mert fel, hogy elveszti a masikat...aki mast mond az hazudik vagy eppen o az a fel a szituban, aki nem akar semmit a masiktol
4/12 anonim válasza:
"aki mast mond az hazudik"
Szeretem ezt, az idióták így intézik el a vitákat.
6/12 Suetonius válasza:
Ahogy fentebb is írták, ez szituáció, és méginkább kapcsolatfüggő. Amikor régen nekem ilyeneket mondogatott/utalásokat tett egy lány, persze vicceskedve, annak előzménye volt. Csaptam neki korábban a szelet, de nem volt rá vevő. :)
31/F
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor nem reagálok rá, nem kérdezem meg hogy gondolta, nem veszem komolyan! Attól tartok azt mondaná hogy csak viccelt!
2023. febr. 20. 20:39
8/12 anonim válasza:
#7! Látom, nem te vagy a legélesebb kés a fiókban. Felteszel egy kérdést. Kivétel nélkül minden válaszoló azt írja, hogy nem viccelt, erre te megállapítod, hogy akkor viccelt🤦🏽♀️Akkor mi a fr.ncnak teszel fel kérdést, ha csak a saját válaszodat fogadod el?
9/12 Suetonius válasza:
Nem, érti ő - pont, hogy attól tart, hogy a srác csak viccnek állítani be, pedig hát...
10/12 anonim válasza:
#9! Tudom, de akkor minek kérdezi, ha ő eldöntötte, hogy vicc?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!