Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benneteket zavarna, ha a párotok barátságban lenne azzal a nővel akivel elfőttetek nemsokkal volt szexuális (és kicsit érzelmi) kapcsolata?
Nem tudom, hogy bennem van e a hiba amiért zavar, hogy beszélgetnek.
Nem akarom, hogy ez örökös vita forrás legyen köztünk. Lehet túlreagálom?
Nekem sem ferne bele.
Nálunk van is vita sokszor ebből.
Kb 7-8 éve volt a csaj szextársa férjemnek, akkor is csak par alkalommal.
Azóta mi is hazasok vagyunk, gyerek is van, a csaj is házas, ott is 2 gyerek.
Mégis felevente felbukkan, mikor épp fasirtba van a férjével, egyből férjem jut eszébe, ketértelműen irogat, vagy épp a múltat elemezgeti...
Nem titkolta sosem férjem, meg vette is a lapot, úgy reagál mindig ezekre az írásokra, de mégis valahogy sosem tiltja le. Ilyenkor 2 napig nem beszélünk, majd rájön hogy mekkora egy szarkavaró az a nő... persze a következő alkalomra ezt mindig elfelejti 🙄
Kedves 6!
Lehet, hogy te a párodból, vagy sajat magadból indulsz ki 😉
Nálunk a "félredugás" nem a hazassag része.. ha az lenne, már nem lennenk házasok.
Es nem naív vagyok, vagy stb, hanem 1000%ig megbízom a férjemben, ismerem az ő álláspontját is a témaval kapcsolatban, illetve sem ideje nem lenne rá (ugyanis munka utan jön haza, csak feltűnne, vagy ilyesmi) sem alkalma nem lenne (a drága ex németben lakik)
5 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!