Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Benneteket zavarna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benneteket zavarna, ha a párotok barátságban lenne azzal a nővel akivel elfőttetek nemsokkal volt szexuális (és kicsit érzelmi) kapcsolata?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy bennem van e a hiba amiért zavar, hogy beszélgetnek.

Nem akarom, hogy ez örökös vita forrás legyen köztünk. Lehet túlreagálom?

2021. aug. 23. 18:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
30%
Nem zavarna.
2021. aug. 23. 18:02
 2/19 anonim ***** válasza:
98%
Igen. Nálam szexpartnerrel, exszel és minden hasonlóval tartani a kapcsolatot kizáró ok. Csak vegytiszta barátságot viselek el, én sem tartom magam körül az ilyen embereket, ez alapvető tisztelet számomra
2021. aug. 23. 18:04
 3/19 anonim ***** válasza:
97%
Engem is zavar, amikor Messengeren jönnek neki az üzenetek, majd ugyanaz a nő, aki írogat neki, telefonon hívogatja... Rossz érzést kelt bennem, ennyi.
2021. aug. 23. 18:06
 4/19 anonim ***** válasza:
97%
Igen. De hála az égnek nem tenne ilyet.
2021. aug. 23. 18:06
 5/19 anonim ***** válasza:
87%

Nekem sem ferne bele.

Nálunk van is vita sokszor ebből.

Kb 7-8 éve volt a csaj szextársa férjemnek, akkor is csak par alkalommal.

Azóta mi is hazasok vagyunk, gyerek is van, a csaj is házas, ott is 2 gyerek.

Mégis felevente felbukkan, mikor épp fasirtba van a férjével, egyből férjem jut eszébe, ketértelműen irogat, vagy épp a múltat elemezgeti...

Nem titkolta sosem férjem, meg vette is a lapot, úgy reagál mindig ezekre az írásokra, de mégis valahogy sosem tiltja le. Ilyenkor 2 napig nem beszélünk, majd rájön hogy mekkora egy szarkavaró az a nő... persze a következő alkalomra ezt mindig elfelejti 🙄

2021. aug. 23. 18:08
 6/19 anonim ***** válasza:
44%
Majd rájön, mi? :DD a 2 nap hisztid pont kapóra jön, hogy legyen oka félredugni. Hogy ne legyen gyanús elkezdi szidni a nőt.
2021. aug. 23. 18:26
 7/19 anonim ***** válasza:
85%
Persze hogy zavarna, nincs férfi és nő közt barátság, valamelyik mindig többet akar, én ezt tapasztaltam. Persze ami eleve barátság volt mindig is, az más, az oké. De ahol volt előtte más is.. az biztos nem csak barátság valamelyik fél részéről.
2021. aug. 23. 18:33
 8/19 anonim ***** válasza:
96%

Kedves 6!

Lehet, hogy te a párodból, vagy sajat magadból indulsz ki 😉

Nálunk a "félredugás" nem a hazassag része.. ha az lenne, már nem lennenk házasok.

Es nem naív vagyok, vagy stb, hanem 1000%ig megbízom a férjemben, ismerem az ő álláspontját is a témaval kapcsolatban, illetve sem ideje nem lenne rá (ugyanis munka utan jön haza, csak feltűnne, vagy ilyesmi) sem alkalma nem lenne (a drága ex németben lakik)

5 voltam

2021. aug. 23. 18:38
 9/19 anonim ***** válasza:
97%
Igen, zavarna. Pontosan azért ,mert csak ilyen laza kapcsolatuk volt. Ezt könnyen folytathatják a hátad mögött.
2021. aug. 23. 18:55
 10/19 harebell ***** válasza:
68%
Maximálisan megbízom a páromban, és ha olyan nőről van szó, akivel mondjuk évekkel ezelőtt volt köztük valami, az nem zavar. Akkor zavarna, ha valaha is az egyik fél kétértelműen viselkedne, de ilyen nincs. Viszont ez, hogy "előttem nem sokkal", ez nem mindegy, mit jelent. Ha nagyon a közelmúltban zárult le, akkor zavarna, bár ekkor se megcsalásra gyanakodnék, egyszerűen csak rossz érzés lenne.
2021. aug. 23. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!