Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi nő barátságban, menyire általános, hogy egyik napról a másikra vége lesz,és csak nevetséges indokokat kap a pasi?
Pár évig badoozgattam, de csak beszélgetési céllal. Akkoriban volt is akivel egész jó baráti viszonyt alakítottam ki, és napi szinten órákat chatelgettünk, sőt akadt akivel találkoztam is, de több nem volt, mindketten kerestük egymást, nem volt olyan, hogy csak én kerestem a másikat. Ezekkel a nőkkel (4-5 ilyen "barát" volt, de nem egyszerre) hónapokig így beszélgettünk. Viszont kivétel nélkül, amint lett egy normálsinak tűnő pasi a náluk, akkor egycsapásra nem értek rá, válaszok is durván késtek, és olyan kifogások voltak, hogy fáj a lába, meg, hogy sokat dolgozik stb.
Természetesen az ember ilyenkor nem várja el, hogy kizárólag már csak vele beszélgessen, de akkor legyen már egyenes, ne hazudozzon össze-vissza. Főleg, hogy ezt is anno kibeszéltük, és biztosítottak ők nem olyanok, ha lesz is valaki, akkor is azért tartjuk a kapcsolatot. Aztán ő sem volt külömb. Ráadásul egyik sem tini volt, hanem 40 körüli nők.
Nektek vannak ezzel kapcsolatban sztorijaitok? Ugyanezt tapasztaltátok más nőknél is?
Normális válaszokat kérnék, és nem én vagyok akit ki kell elemezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!